afişin kalitesini nasıl artırabilirim arkadaşlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 6fatma8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
songünmü yarın..:) değilse bi sorun yaparmısınz diye.. olmadı yarın aksam bbnet bişeyler yapar :)

ayarlıyorlar .. bizim AB projemiz vardı onun için afiş ve poster bastırdık vs. onlar ayarlamıştı sen yinede firework ta büyük boyutta kaydet bir kaç seçenek olsun png jpeg filanda olsun

camlıca' Alıntı:
ayarlıyorlar .. bizim AB projemiz vardı onun için afiş ve poster bastırdık vs. onlar ayarlamıştı sen yinede firework ta büyük boyutta kaydet bir kaç seçenek olsun png jpeg filanda olsun
tamam hocam içim rahatladı biraz :)

6fatma8' Alıntı:
enestar' Alıntı:
kaça kaç basacaksın?

Kağıda mı basılacak brandaya mı?
a3 boyutunda olacak hocam
branda tipi olur zannımca

sıkıntı olmaz hocam. tiff formatı da iidir ayrıca.

A3 gözde büyütülecek bir boyut değil. Sıkıntılar olsa da bu iş böyle öğrenilir. Matbaacılar 1 metresine 8-10 lira arası diyordu en son brandaya (az adet için) bu nedenle gelip bir adet önden bastırıp bir deneme yapmakta fayda var. Hem siz de görmüş olursunuz.

Tekrar ediyorum A3 ise bence yeterli gelmesi lazım.

HADİ UYU ARTIK HOCAM :)))))

6fatma8' Alıntı:
yokmu önerisi olan başka
hocam bu kadar uğraşıyorsunuz öğrenmeniz size kar kalsın da adamların taktıkları da yok. ben bir afiş hazırlamıştım 1 ay boyunca hep uğraştım toplantı geldi dönem sonu teşekkürü bırakın hiç adım bile geçmedi..sanki kendi kendine yapılmış nasıl olsa bunun işi yok oturuyo sabahtan akşama yapsın tabi yapacak tabi işte muhabbetleri..kendinizi geliştirin buna diyeceğim yok hatta olmalı.

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim hocalarım herbirinize herkese iyi geceler diliyorum :)

Hocam Bu tarz bişi olabilir :)

Ekli dosyalar

• KUYUMCULUKK.jpg
    KUYUMCULUKK.jpg
    484.2 KB · Görüntüleme: 251
BBNET
Geri