bütün olarak alt ile üstü hizalamaya çalıştım. Tabi biraz da aceleye geldi gece geceBence Mavili daha güzel durmuş. Dikkatimi çektide hocam alttaki Yunus ve üstteki Yunus yazıları aynı hizada başlamıyor ama biten S harfleri aynı hizada bitiyor.
Hocam bu resimde kullandığınız yazı tipinin adı nedir? Çalışmanız güzel olmuş. Emeğinize sağlık.Bu şekilde bir yazı da olabilir. Font.tr sitesinden Türkçe fonlardan indirip kullanabilirsiniz.
Bir de üst yazı çok kenarlara yaslı, biraz küçültüp kenarlardan boşluk kalması sağlanabilir.
Hocam bu resimde kullandığınız yazı tipinin adı nedir? Çalışmanız güzel olmuş. Emeğinize sağlık.
font gayet güzelmiş bende boyle dar uzun bi font arıyordum hep paralı çıkıyordu haber sitelerindekiler filan , bu iyi oldu teşekkür ederiz hocam
hocam psd paylaşırmısnız background resminiz güzelmiş bizde kullanırız afişlerde, aşagıdaki cümleyi okumakta zorlandım vurgu belli değil gibi gözü yormayan bişekilde yazabilirsiniz ama gayet güzel olmuş elinize sağlıkSizlerin de katkılarınızla en son yapabildiğim bu arkadaşlar. Umarım bu sefer büyük ölçüde yapabilmişimdir. Herkese değerli katkılarından dolayı teşekkür ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 69631
hocam psd paylaşırmısnız background resminiz güzelmiş bizde kullanırız afişlerde, aşagıdaki cümleyi okumakta zorlandım vurgu belli değil gibi gözü yormayan bişekilde yazabilirsiniz ama gayet güzel olmuş elinize sağlık![]()