:+1:Mr.Spermata' Alıntı:güzel olmuş elinize sağlık
beypazarının a sı olsaydı daha da güzel olurdu
hımmm hocam kaç gündür bunlar ne a sından bahsediyorlar diye düşünüyordumsivayseri' Alıntı::+1:Mr.Spermata' Alıntı:güzel olmuş elinize sağlık
EVET HOCAM BAŞLIK BENİMDE HOŞUMA GİTMEDİ AKLIMA ŞU ANDA BİRŞEYDE GELMİYOR YAZIYLA İLGİLİevrim0626' Alıntı:tebrikler genel itibariyle bence güzel olmuş. afişin başlığını daha belirgin yapmanızda fayda var bence
Ben hala anlayamadım o "a" yı6fatma8' Alıntı:hımmm hocam kaç gündür bunlar ne a sından bahsediyorlar diye düşünüyordumsivayseri' Alıntı::+1:Mr.Spermata' Alıntı:güzel olmuş elinize sağlık
kolay hocam o ya yazarım onu atlamışım yazmayı![]()
teşekkür ederim hocamsesumut' Alıntı:Bence olmamış, beğenmedim türünden cevaplar yerine bazı arkadaşların yaptığı gibi, şunu şöyle yapabilirsin bunu burdan yapasan daha güzel olur türünden yapıcı eleştriler görmeyi tercih ederdim... Güzel bir çalışma olmuş hocam, sen beğenmeyenlere takılma
evt öncelik yapılan yer beğenecekmi o önemli.. bişeye benzemiş sonunda6fatma8' Alıntı:teşekkür ederim hocamsesumut' Alıntı:Bence olmamış, beğenmedim türünden cevaplar yerine bazı arkadaşların yaptığı gibi, şunu şöyle yapabilirsin bunu burdan yapasan daha güzel olur türünden yapıcı eleştriler görmeyi tercih ederdim... Güzel bir çalışma olmuş hocam, sen beğenmeyenlere takılma
benim için müdürün beğenmesiydi o da çok beğendi)
sizlerin görüşü önemli olmasa adım adım buraya yaptıklarımı paylaşıp sizlerin yorumları doğrultusunda değişiklik yapmazdım ben sadece müdürün beğendiğini vurgulamak istedimserkanozen1' Alıntı:Müdürün beğenmesi senin için önemliyse burada ki görüşler önemsiz mi yaniii..
Çok ayıp etmişsin....