afiş YAZI STİLİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 6fatma8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

6fatma8

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
afişe bir türlü uygun yazı stili ve yazıyı tam olarak nereye konumlandıracağımı bulamadım sizce nasıl yazmalıyım önerileri olan var mı?

Re: afiş son

güzel olmuş elinize sağlık
beypazarının a sı olsaydı daha da güzel olurdu

çok güzel olmuş hocam eğer paylaşabilirseniz psd dosyalarını almak isteriz.

hocam ağaca benzeyen nesnenin biraz daha kenarlarının temizlenmesi lazm, photoshopta hazırlıyorsanız ağacın bulunduğu layeri ctrl ile tıklayınız shift+I yapınız feather değerini 2-3 gibi yapıız delete yapınız biraz kenarları göze batıyor gibi, ya da silgi yahut blurla etrafını yumuşatınız, afiş şeklinde çıktı aşınca belli olur kenarları yoksa

Hocam baskıya verecekseniz, ağaç resmi iyi ayrılmamış, tırtıklı gibi duruyor, baskı yoksa renkli nesneleri daha bir ön plana çıkarmanız lazım.

hocam birde sol tarafa beypazarının evlerini yerleştirebilirdiniz biraz daha canlı olurdu düşüncesindeyim yada sayfa arkasına koyabilirsiniz. banner tarzında da olabilir bu evler üste

tamam değerlendirmeleri göz önünde bulundaracam :)

Re: afiş İSTEYENLERE BUYURSUNLAR:))

tebrikler genel itibariyle bence güzel olmuş. afişin başlığını daha belirgin yapmanızda fayda var bence

evrim0626' Alıntı:
tebrikler genel itibariyle bence güzel olmuş. afişin başlığını daha belirgin yapmanızda fayda var bence
EVET HOCAM BAŞLIK BENİMDE HOŞUMA GİTMEDİ AKLIMA ŞU ANDA BİRŞEYDE GELMİYOR YAZIYLA İLGİLİ :)

çözünürlük çok kötü. tasarım konusunda da çok daha iyisini yapabilirsiniz bence. özetle bence olmamış..

arka plandaki resmin çözünürlüğü kötü, ağaç dallarındaki takı resimleri çok net o yüzden bi uyumsuzluk var..

hocam bu çözünürlük ve kompozisyonda baskıda büyük problem yaşarsınız. background imaj ve diğer imajların çözünürlüklerinin yüksek olmasına dikkat ederseniz daha güzel iş ortaya çıkar. Özalp başkan sonra kızmasın size :)
elinize sağlık iyi çalışmalar

Tarihin arasında / lar olmasa daha iyi olur bence de.

Bence olmamış, beğenmedim türünden cevaplar yerine bazı arkadaşların yaptığı gibi, şunu şöyle yapabilirsin bunu burdan yapasan daha güzel olur türünden yapıcı eleştriler görmeyi tercih ederdim... Güzel bir çalışma olmuş hocam, sen beğenmeyenlere takılma

sesumut' Alıntı:
Bence olmamış, beğenmedim türünden cevaplar yerine bazı arkadaşların yaptığı gibi, şunu şöyle yapabilirsin bunu burdan yapasan daha güzel olur türünden yapıcı eleştriler görmeyi tercih ederdim... Güzel bir çalışma olmuş hocam, sen beğenmeyenlere takılma
teşekkür ederim hocam :)
benim için müdürün beğenmesiydi o da çok beğendi :))

Müdürün beğenmesi senin için önemliyse burada ki görüşler önemsiz mi yaniii..
Çok ayıp etmişsin....

6fatma8' Alıntı:
sesumut' Alıntı:
teşekkür ederim hocam :)
benim için müdürün beğenmesiydi o da çok beğendi :))
evt öncelik yapılan yer beğenecekmi o önemli.. bişeye benzemiş sonunda :) güzelde olmuş nolaacak..
afişe nerede yapılacak.. kaçta yapılacak..vb bilgiler gerekliyse eklersin bi köşesine.. başlığın yazı tipi de faklı olabilir.. ama bölede iii

serkanozen1' Alıntı:
Müdürün beğenmesi senin için önemliyse burada ki görüşler önemsiz mi yaniii..
Çok ayıp etmişsin....
sizlerin görüşü önemli olmasa adım adım buraya yaptıklarımı paylaşıp sizlerin yorumları doğrultusunda değişiklik yapmazdım ben sadece müdürün beğendiğini vurgulamak istedim

BBNET
Geri