Afiş - Davetiye vb. Çalışmalarım (PNG-FireWorks)

Kodla Büyü

mgüneş

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Selamün Aleyküm arkadaşlar. Bu bölümde FireWorks ile yaptığım Afiş, Davetiye vb. çalışmalarımı paylaşacağım. İsteyen arkadaşlar değişiklik yapıp kullanabilirler. Dua edip, Allah Razı Olsun demeniz yeterlidir inşALLAH...

Ekli dosyalar

• Atık Pil.jpg
    Atık Pil.jpg
    201 KB · Görüntüleme: 3,462
  • Atık Pil.part1.rar
    Atık Pil.part1.rar
    6 MB · Görüntüleme: 241
  • Atık Pil.part2.rar
    Atık Pil.part2.rar
    6 MB · Görüntüleme: 198
  • Atık Pil.part3.rar
    Atık Pil.part3.rar
    6 MB · Görüntüleme: 209
  • Atık Pil.part4.rar
    Atık Pil.part4.rar
    6 MB · Görüntüleme: 213
  • Atık Pil.part5.rar
    Atık Pil.part5.rar
    2.2 MB · Görüntüleme: 247
mgüneş' Alıntı:
Sayın hocam,
eklentiyi png olarak değil de psd olarak paylaşırsanız daha güzel olurdu ( A4 üzerinde yazılar okunmuyor, ancak A3 boyutunda güzel görünüyor ).
Teşekkürler, kolay gelsin.

bbayer' Alıntı:
mgüneş' Alıntı:
Sayın hocam,
eklentiyi png olarak değil de psd olarak paylaşırsanız daha güzel olurdu ( A4 üzerinde yazılar okunmuyor, ancak A3 boyutunda güzel görünüyor ).
Teşekkürler, kolay gelsin.

Çalışmaları FireWorks ile yaptığım için PNG olarak paylaşıyorum hocam (photoshoptan fazla anlamıyorum :) Dileyen arkadaşlar fireworksten açıp psd olarak kaydedebilir diye düşündüm.

7 Meşaleciler çıktısını büyük boy bloknot üzerine almıştık o yüzden a4 te pek görünmez.
Rica ederim hocam, Eyvallah.

Kutlu Doğum Davetiyesi aramıştım epey. Bizimkisi geçmemiş olsa kesin bunu kullanırdım. Çok güzelmiş. Paylaşımlar için de ayrıca teşekkürler. :+1:

Hocam bu sayfanın başındaki davetiyenin psd si varsa paylaşabilir misiniz? Çok hoş duruyor, bu sene geçti ama belki seneye kullanırız. :+1:

İlk sayfayı okumamışım. Şimdi gördüm hocam. Cevabı zaten vermişsiniz. 8)

boteakif' Alıntı:
Hocam bu sayfanın başındaki davetiyenin psd si varsa paylaşabilir misiniz? Çok hoş duruyor, bu sene geçti ama belki seneye kullanırız. :+1:

İlk sayfayı okumamışım. Şimdi gördüm hocam. Cevabı zaten vermişsiniz. 8)

;)

Bilgi Yarışması

Ekli dosyalar

BBNET
Geri