Arkadaşlar adsense ile hosting firması arasında bir alaka olabilir mi? Sitelerimize bir türlü adsense alamıyoruz ne yaptıysak olmadı son aklıma gelen bu oldu firmaya da ilettim herhangi bir geri dönüşleri olmadı ne düşünüyorsunuz?
sadece yootubumu kabul ediyo.. yootubdaki adenseyi sitede kullanamıyormuyuzsukrugaya' Alıntı:ben kendi çektiğim ders videolarını ekledim kabul edildi. siteye basvuru yapıyorum halen kabul olmuyor.
youtube adresim imzamda var hocam bakmak isterseniz.
buna da şükür ayrıca 30 değil 33müş ehehsukrugaya' Alıntı:3 ayda 24 tl kazandım youtube kanalımda bende kendiminkine az diyordum :sleep:
blog için de şimdi basvurdum tekrar siz konuyu acınca bakalım kabul edilecekmi bu dördüncü basvuru![]()
ozlem22' Alıntı:buna da şükür ayrıca 30 değil 33müş ehehsukrugaya' Alıntı:3 ayda 24 tl kazandım youtube kanalımda bende kendiminkine az diyordum :sleep:
blog için de şimdi basvurdum tekrar siz konuyu acınca bakalım kabul edilecekmi bu dördüncü basvuru![]()
) blogumda sadece adsense değil bumerang reklamlarıyla da kazanıyorum. orada da 100tl birikti :mrgreen:
sukrugaya' Alıntı:ozlem22' Alıntı:buna da şükür ayrıca 30 değil 33müş ehehsukrugaya' Alıntı:3 ayda 24 tl kazandım youtube kanalımda bende kendiminkine az diyordum :sleep:
) blogumda sadece adsense değil bumerang reklamlarıyla da kazanıyorum. orada da 100tl birikti :mrgreen:
bumerang adsenseye göre nasıl ?
Hayır adsense hesabınız 1 tane olur ve tüm sitelere reklamları ekleyebilirsiniz. Sadece 1 tane sitenizle kabul edilmeniz yeterlidir. Diğer sitelere başvuru yapmaksızın reklam kodları ekleyebilirsiniz.serkan42' Alıntı:arkadaşlar diyelim ki 10 sitem var 10 site içinde ayrı ayrı adsense hesabı mı almalıyım?
sisss' Alıntı:saçma sapan kopya içerik dolu bir site için başvurdum kabul oldu reklamlar dönmeye başlamış bile. Bu aralar başvurular kabul ediliyor galiba alamayanlar tekrar başvursun. benim ikinci hesabım oldu.
Bu arada seviyorum bu google amcayı bana mail atmış yine![]()
"Google'dan merhaba,
Size iyi haberlerimiz var! 21.May.2015 tarihinde, size Google AdSense kazançlarınız için bir ödeme gönderdik."
yasarsahbaz' Alıntı:Hayır adsense hesabınız 1 tane olur ve tüm sitelere reklamları ekleyebilirsiniz. Sadece 1 tane sitenizle kabul edilmeniz yeterlidir. Diğer sitelere başvuru yapmaksızın reklam kodları ekleyebilirsiniz.serkan42' Alıntı:arkadaşlar diyelim ki 10 sitem var 10 site içinde ayrı ayrı adsense hesabı mı almalıyım?