Adsense Reklam Sorunu

Kodla Büyü

Metehan

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar siteye ne yaparsam yapayım ana sayfada ve heryerde 3ten fazla adsense reklamı çıkmıyor. neden olabilir ? nasıl artırabiliriz bilgisi fikri olan varmı acaba ??

hocam aynı türden reklamı bir sayfada 3 ten fazla yayınlayamıyorduk eskiden, adsense kuralı bununla ilgilidir belki. Yani 3 metin reklamdan sonra 4. olarak video-resim reklamı vs. koyup deneyebilirsiniz.

Evet ya ben onu hiç düşünmedim :) 3 içeri 2 bağlantı 2 de arama koyabilyorduk..

Hocam bu zaten adsense in kuralı hatta google reklam politikasında şu şekilde geçiyor;

"Politikalarımız sitenizin her bir sayfasına 3 reklam birimi, 3 bağlantı birimi, ve 2 arama kutusu yerleştirmenize izin verse de, sayfanıza maksimum sayıda reklam yerleştirmek sayfanızın karmaşık görünmesine yol açabilir. Kullanıcılar sitenizde aradıkları bilgiyi bulamazlarsa, bilgi edinmek için başka bir yere gidebilirler."

Adsense kurallarını iyice okuyun hocam sıkıntı olmasın. Bir sayfada 3 reklam birimi + 3 bağlantı paylaşabilirsiniz. bağlantı sayısını artırmak için illegal yöntemler denemeyin ban sebebidir (Örn: iframe kullanarak sayıyı artırmak)

Hocam dikkatli olun, Adsense mağduru olarak söylüyorum hesabınız kapatılırsa bir daha açmıyorlar... :cry:

BBNET
Geri