Adsense Geliri Hakkında

Kodla Büyü

detay_00

Aktif Üye
Arkadaşlar web sitem ile günlük 300-350 tekil ziyaretçi alıyorum ama reklamlara tıklanma sayısı bir-iki bunun nedeni hakkında bir fikir yürütebilecek olan var mı? Amacım zaten para kazanmak değil ama neden tıklanmadığını merak ediyorum.

Edit: Değerli hocalarım çok teşekkür ederim ilginiz için reklam tık sayısı arttığı için adresi silmek zorunda kaldım. Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda yeniden yapılanma gerçekleştireceğim.

hocam aslında analitik kullanıyorum normalde host şirketinin rakamları daha yüksek ama analitiği baz alıyorum. Metin reklamları ile alakalı olabilir mi acaba hiç metin reklamı kullanmıyorum. Ayrıca cevabınız için teşekkür ederim.

kendi adıma konuşayım bu site haricinde ki oda bir katkımız olurmu diyerekten reklamları açıyorum onun haricinde hemen hemen hiç reklamlara bakmam. bu arada sitenizden bir reklam açtım :)

Sitenizin,özellikle adsense hesabınızın olduğu sitelerin adlarını heryerde yazmayın.Geçersiz tıktan adsense ban yersiniz.Başıma geldi.
Birde reklamların yerleşiminde değişikliğe gidin.Metin reklamlarını konu üstlerine site renklerine yakın bir şekilde seçip yayınlayın.
Üst menü gibi oluyor bazen tıklanıyor.
Birde tbm nedir acaba?

BBNET
Geri