M mehmetaltin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 596 5 Aralık 2015 #1 Arkadaşlar adsense ödeme yöntemi ekleme kısmında şube ekleme kısmı aktif değil ve ödeme yöntemi seçemiyorum.Bunu nasıl düzeltebilirim acaba? Ekli dosyalar adsense.png 30.3 KB · Görüntüleme: 1,235
Arkadaşlar adsense ödeme yöntemi ekleme kısmında şube ekleme kısmı aktif değil ve ödeme yöntemi seçemiyorum.Bunu nasıl düzeltebilirim acaba?
M mehmetaltin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 596 5 Aralık 2015 #2 mehmetaltin' Alıntı: Arkadaşlar adsense ödeme yöntemi ekleme kısmında şube ekleme kısmı aktif değil ve ödeme yöntemi seçemiyorum.Bunu nasıl düzeltebilirim acaba? Genişletmek için tıkla ...
mehmetaltin' Alıntı: Arkadaşlar adsense ödeme yöntemi ekleme kısmında şube ekleme kısmı aktif değil ve ödeme yöntemi seçemiyorum.Bunu nasıl düzeltebilirim acaba? Genişletmek için tıkla ...
yakuphan Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,629 5 Aralık 2015 #3 IBAN bilgisi istediğinden tahminim şubeye ihtiyaç duyulmuyor. Ödeme yöntemi olarak neyi seçmeyi düşünüyorsunuz?
IBAN bilgisi istediğinden tahminim şubeye ihtiyaç duyulmuyor. Ödeme yöntemi olarak neyi seçmeyi düşünüyorsunuz?
M mehmetaltin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 596 5 Aralık 2015 #4 hocam kayıt edilmiyor hata uyarısı veriyor....