adobe cs6 varmı ?

Kodla Büyü

absent

Site Gezgini
elinde adobe cs6 full + türkçe + serial olan varmı. şu mübarek günlerde çok dua ederim o kişiye paylaşabilirse :))) şimiden teşekkürler.

Sayın Hocam :) bunu buradan paylaşmak ne kadar doğru bilemiyorum ;)

Sana sadece şunu iletebilirim:

1. Adobe.com sitesine ücretsiz şekilde üyelik oluşturun. Zaten üyeliğiniz varsa 2. adıma geçin :)
2. Üyeliğiniz ile şu adresten oturum açın: https://www.adobe.com/cfusion/membership/index.cfm?loc=en_us&nl=1&nf=1
3. Oturum açtıktan sonra şu adresi aynı tarayıcı penceresinde açın: http://www.adobe.com/cfusion/tdrc/index.cfm?product=master_collection
4. Sayfanın altındaki sarı "Download Now" kısmına tıklayın. İndirme başlasın ama boşu boşuna İngilizce sürümü indirmeyin :)
5. İndirmeyi iptal edip aşağıdaki linkleri kullanarak "Türkçe" Adobe CS6 Master Collection indirebilirsiniz.

trials2.adobe.com/AdobeProducts/STAM/CS6/win32/MasterCollection_CS6_LS6.7z
trials2.adobe.com/AdobeProducts/STAM/CS6/win32/MasterCollection_CS6_LS6.exe

Not 1: Bu işlemin gerçekleşebilmesi için internet tarayıcınızın cookie kullanımının açık olması gerekir.
Not 2: Lisanslama konusunda google amcadan yardım alabilir ya da P.M. atabilirsiniz.
Not 3: Bu paylaşım sadece bilgi amaçlıdır. Lütfen yasalar ve telif hakkı kurallarını dikkate alarak kendi sorumluluğunuz çerçevesinde değerlendiriniz.

astro' Alıntı:
Sayın Hocam :) bunu buradan paylaşmak ne kadar doğru bilemiyorum ;)

Sana sadece şunu iletebilirim:

1. Adobe.com sitesine ücretsiz şekilde üyelik oluşturun. Zaten üyeliğiniz varsa 2. adıma geçin :)
2. Üyeliğiniz ile şu adresten oturum açın: https://www.adobe.com/cfusion/membership/index.cfm?loc=en_us&nl=1&nf=1
3. Oturum açtıktan sonra şu adresi aynı tarayıcı penceresinde açın: http://www.adobe.com/cfusion/tdrc/index.cfm?product=master_collection
4. Sayfanın altındaki sarı "Download Now" kısmına tıklayın. İndirme başlasın ama boşu boşuna İngilizce sürümü indirmeyin :)
5. İndirmeyi iptal edip aşağıdaki linkleri kullanarak "Türkçe" Adobe CS6 Master Collection indirebilirsiniz.

trials2.adobe.com/AdobeProducts/STAM/CS6/win32/MasterCollection_CS6_LS6.7z
trials2.adobe.com/AdobeProducts/STAM/CS6/win32/MasterCollection_CS6_LS6.exe

Not 1: Bu işlemin gerçekleşebilmesi için internet tarayıcınızın cookie kullanımının açık olması gerekir.
Not 2: Lisanslama konusunda google amcadan yardım alabilir ya da P.M. atabilirsiniz.
Not 3: Bu paylaşım sadece bilgi amaçlıdır. Lütfen yasalar ve telif hakkı kurallarını dikkate alarak kendi sorumluluğunuz çerçevesinde değerlendiriniz.
tşekkürler hocam. telif hakkına dikkat edilecek tabiki. eyvallah.

adobe sitesinden deneme sürümünü indirdim hocam. değişen özellikleri ile cs6 süper olmuş.

Fnd_' Alıntı:
bende adobe master collection cs5 var ama **** i yok en fazla 60 gün kallanırsın

Verdiğim şekilde indireceğiniz dosyalar ESD sürüm olarak geçer. Google amcaya doğru şekilde danışmayı bilirseniz herhangi bir sorun olmaz :)

absent' Alıntı:
astro' Alıntı:
Fnd_' Alıntı:
bende adobe master collection cs5 var ama **** i yok en fazla 60 gün kallanırsın

Verdiğim şekilde indireceğiniz dosyalar ESD sürüm olarak geçer. Google amcaya doğru şekilde danışmayı bilirseniz herhangi bir sorun olmaz :)
amcam yardımcı oldu hocam :) teşekkürler.

Rica ederim hocam :) yeter ki sizlere bir yardımım dokunsun ;)

Arkadaşlar MasterCollection_CS6_LS6 yükledim ama bir türlü lisansını giremedim. Şu anda ya deneme sürümünü onaylamam gerekiyor ya da lisansını girmek. Pm den ya da buradan bi şifre atabilir misiniz?? Teşekkürler...

@astro linkler çalışmıyor galiba

edit : tekrar deneyince indirme işlemi başladı.

Teşekkürler.

ben adobe cs5 i si cr-acksız kullanıyorum güvenlik duvarından adobenin seri numarası doğrulamasını engelliyorum
girdiğim herhangi bir seri numarası ile sınırsız kullanıyorum. fakat bu yöntem adobe cs6 da işe yaramıyor cr-ack ile etkinleştiriyor fakat cr-ack dosyasında virüs var. eğer cs6 kullanacaksanız cr-ack ile birlikte gelen virise de katlanacaksınız
bu nedenle en doğrusu cs5 kullanmak olacaktır

swanp' Alıntı:
astro kardeş linki yeniler misin bi zahmet saygılar

Sayın hocam, linklerin yenilenmesini gerektiren bir durum yok. Zaten verdiğim linkler bizzat Adobe'nin kendi sitesinden indirme yapılmasını sağlıyor. Tek yapmanız gereken talimatları tam anlamıyla yerine getirmek ;)

Kolay gelsin...

k.cokol' Alıntı:
ben adobe cs5 i si cr-acksız kullanıyorum güvenlik duvarından adobenin seri numarası doğrulamasını engelliyorum
girdiğim herhangi bir seri numarası ile sınırsız kullanıyorum. fakat bu yöntem adobe cs6 da işe yaramıyor cr-ack ile etkinleştiriyor fakat cr-ack dosyasında virüs var. eğer cs6 kullanacaksanız cr-ack ile birlikte gelen virise de katlanacaksınız
bu nedenle en doğrusu cs5 kullanmak olacaktır

Sayın hocam,

Lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyiniz. Adobe CS6 kurup kullanmak için başka yöntemler söz konusu :) illa cr-ack kullanılması gerekmiyor. Google amcaya danışmanızı tavsiye ederim ;)

BBNET
Geri