tsk ederim hocam. çok işime yarayacak. diğerleri yok sanırım.yasarsahbaz' Alıntı:Hocam istediğin şey PhotoShop CS6 Türkçe ise bende var, canavar gibi çalışıyor, portable.
BUYUR İNDİR
tşekkürler hocam. telif hakkına dikkat edilecek tabiki. eyvallah.astro' Alıntı:Sayın Hocambunu buradan paylaşmak ne kadar doğru bilemiyorum
![]()
Sana sadece şunu iletebilirim:
1. Adobe.com sitesine ücretsiz şekilde üyelik oluşturun. Zaten üyeliğiniz varsa 2. adıma geçin
2. Üyeliğiniz ile şu adresten oturum açın: https://www.adobe.com/cfusion/membership/index.cfm?loc=en_us&nl=1&nf=1
3. Oturum açtıktan sonra şu adresi aynı tarayıcı penceresinde açın: http://www.adobe.com/cfusion/tdrc/index.cfm?product=master_collection
4. Sayfanın altındaki sarı "Download Now" kısmına tıklayın. İndirme başlasın ama boşu boşuna İngilizce sürümü indirmeyin
5. İndirmeyi iptal edip aşağıdaki linkleri kullanarak "Türkçe" Adobe CS6 Master Collection indirebilirsiniz.
trials2.adobe.com/AdobeProducts/STAM/CS6/win32/MasterCollection_CS6_LS6.7z
trials2.adobe.com/AdobeProducts/STAM/CS6/win32/MasterCollection_CS6_LS6.exe
Not 1: Bu işlemin gerçekleşebilmesi için internet tarayıcınızın cookie kullanımının açık olması gerekir.
Not 2: Lisanslama konusunda google amcadan yardım alabilir ya da P.M. atabilirsiniz.
Not 3: Bu paylaşım sadece bilgi amaçlıdır. Lütfen yasalar ve telif hakkı kurallarını dikkate alarak kendi sorumluluğunuz çerçevesinde değerlendiriniz.
Fnd_' Alıntı:bende adobe master collection cs5 var ama **** i yok en fazla 60 gün kallanırsın
amcam yardımcı oldu hocamastro' Alıntı:Fnd_' Alıntı:bende adobe master collection cs5 var ama **** i yok en fazla 60 gün kallanırsın
Verdiğim şekilde indireceğiniz dosyalar ESD sürüm olarak geçer. Google amcaya doğru şekilde danışmayı bilirseniz herhangi bir sorun olmaz![]()
absent' Alıntı:amcam yardımcı oldu hocamastro' Alıntı:Fnd_' Alıntı:bende adobe master collection cs5 var ama **** i yok en fazla 60 gün kallanırsın
Verdiğim şekilde indireceğiniz dosyalar ESD sürüm olarak geçer. Google amcaya doğru şekilde danışmayı bilirseniz herhangi bir sorun olmaz![]()
teşekkürler.
DotCom' Alıntı:@astro linkler çalışmıyor galiba
edit : tekrar deneyince indirme işlemi başladı.
Teşekkürler.
swanp' Alıntı:astro kardeş linki yeniler misin bi zahmet saygılar
k.cokol' Alıntı:ben adobe cs5 i si cr-acksız kullanıyorum güvenlik duvarından adobenin seri numarası doğrulamasını engelliyorum
girdiğim herhangi bir seri numarası ile sınırsız kullanıyorum. fakat bu yöntem adobe cs6 da işe yaramıyor cr-ack ile etkinleştiriyor fakat cr-ack dosyasında virüs var. eğer cs6 kullanacaksanız cr-ack ile birlikte gelen virise de katlanacaksınız
bu nedenle en doğrusu cs5 kullanmak olacaktır