ADEY tamamlanmadı sorunu yaşayan arkadaşlar

Kodla Büyü

bitgiga

Üye
Arkadaşlar merhaba;
Bu ADEY beni bir iki gün uğraştırdı hep tamamlanmadı sorunu ile karşılaştım.Ben uğraşarak kafayı sıyırtacak kadar uğraştırdı.
Buna naçizane bir yol buldum diğer arkadaşlarımda bunu düşünmüştür.
Bulduğum yol ben de işe yaradı umarım sizin de işinize yarar.
Şöyle anlatayım:
Eğitimi başlatığınız zaman sağ alt köşede oluşan java simgesine sağ tıklayıp java consolunu açın daha sonra diğer taraftan da eğitime devam edin ilerledikçe consoldan iletişimin kontrolünü yapın consoldaki iletişim bittikçe sayfalarda ilerleme yapın ayrıca önemli olan true yanıtlarını almanız çünkü serverla iletişimin sağlıklı yapıldığını gösteriyor. Ensonda eğitim bittiğinde passed:true sonuc:true bu yantları aldığınızda consolda başarılı bir şekilde eğitim tamamlanmış demektir.
Ben bu şekilde tek seferde yaptım.Sadece iletişimi kontrol ediyorsunuz.
Umarım bu yol sizinde işinizi görür.
Kolay Gelsin Arkadaşlar.

ADEY eokulda kapandı malesef.. İşlem yapılamıyor artık..çoğu öğrenciyi giremedim...30 aralık son değilmiydi?

jemba35' Alıntı:
uzaktaneğitim mecburimi, ben bişi yapmadım

2012 aralığa kadar süresi var ve mecburi.

uzaktanegitim.meb.gov.tr adresine tc kimlik no ve mebbis şifresi ile giriş yapın. Görev seç yazısının altındaki ikona tıklayın. Orada yer alan eğitimlerin süresinin 2012 Aralığa kadar olduğunu görebilirsiniz.

Küçük bir ipucu Bahsedilen Java ekranında Ekran açılıp sunu başladığında herşey true göründüğünde CLEAR düğmesine basarsanız slaytları hızlı hızlı geçseniz bile tamamlandı diyor bilgilerinize....

BBNET
Geri