anlaşılan inatçı bir yapınız varalimurat58' Alıntı:üf beee 2 bölümü en az 9-10 kez bitirdim ama hala bitmedi diyor. bölüm 2 tamamlandı bölüm 3 e geçin diyor, ana sayfaya dönünce hata mesajı çıkıyor((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
xp ve windows 7 de denedim
ie7,ie8 ve ie9 da denedim.
firefox 4-7-8 de denedim.
opera, chrome ,dragon da denedim
birazdan ubuntu kurup onda deneyecem deli etti yahu...
bendede aynı sorun var bölüm 1 tamamlanıyor bitti diyor ana sayfaya dönüyorum 2 yine de seçilmiyorstorm' Alıntı:Bölüm sonunda bölüm bitti dedi mi hocam,dediyse anasayfa simgesinden bölüm 2 yi seçebilirsin aynı işlemleri yapabilirsin hocam nşa da...dj_alper' Alıntı:hocam ben ADEY Bölüm1'den sonrasına bir türlü geçemedim :?: dediğiniz şıkları hızlı hızlı işaretledim ama 2.bölüm açılmıyor... Neden olabilir acaba?
sinefil' Alıntı:Uzaktan eğitim sayfasına giriş yaptıktan sonra tamamlamadı yazan yere tıkladıktan sonra saatin yanındaki java işaretine sağ tıklayın console yazan yeri tıklayın.Sol altta clear ya da temizleyi tıklayın.Sonra javayı -tıklayarak aşağı indirin.Konuya girişte isim soyisim yazın.sonra ok işaretiyle ileri ileri tıklayın.Okumaya cevaplamaya gerek yok.Sol altta süre işlemeye devam edecektir.İki taraftaki süre eşit olduğunda bitmiştir.Kapatıp anasayfaya dönün tamamladı yazacaktır.Yeni konuya girmeden önce consoldan tekrar clear tuşuna basın.Ben bu şekilde 20 dakikada hepsini bitirdim.Resimleri ters yüklemişim.Sıra tersten olacak.
Sinefil Hocam Allah Razı Olsun. Ne zamandır uğraşıyordum. Kafayı sıyırmadan sen yetiştin hallettim hepsini çok şükür. Sağolasın...sinefil' Alıntı:Dosyayı indirip numara sırasına göre uygularsanız sorunsuz bitecektir.
xapex' Alıntı:çok sağol hocam.
gönderdiğiniz sıra ile denedim ama bende en sonunda süre eşitlenmiyor.
Olması gereken 32:51 ken bende 32:42 de kalıyor.
son videoda tamamladınız diye sesli uyarı vermesine rağmen tamamlanamıyor?