AdChoices ne yapsam kaldıramıyorum. Yardım!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kct06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

kct06

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar forumlara baktım ama bir türlü kurtulamıyorum. AdChoices maillerde her internet sayfasında çıkıyor. bununla karşılaşan ve baş edebilen birileri mutlaka vardır.
şimdiden teşekkürler...

arkadaşlar kimsenin başına gelmedi mi yoksa ilgilenen mi yok :!: :!:

daha önce denedim bu programı. önce reklam çıkmadı kurtuldum dedim. sonra yine başladı. tekrar denedim şimdi. yine reklam çıkacak olursa yazarım artık hocam. teşekkürler...

bir yerde de host dosyasını değiştirin demiş. onu da değiştirdim bakalım ne olacak

olmadı hasari hocam :(

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    234.2 KB · Görüntüleme: 1,193
okuldaki tp link hocam. modemden de kaynaklandığını okudum ama bilmiyorum tabi. evdeki airties.

Hocam modem kaynaklı olup olmadığının en basit yolu modeminize başka cihazlarla bağlanıp test etmek. Eğer başka cihazlarda da (telefon,tablet vb..) reklam çıkarsa modemden kaynaklı diyebiliriz.

Söyleyeceğim bir yöntem var bununla reklamı engelleyebilirsiniz.
Tarayıcı olarak Mozilla veya Google Chrome kullanmanız gerekiyor bu tarayıcılardan birini kurduktan sonra reklam engelleme eklentisi Adblock kurun sonra sağ tıklayıp reklamı engellenen listesine ekleyin artık karşınıza gelmeyecektir.
Chrome:
https://chrome.google.com/webstore/deta ... idom?hl=tr
Mozilla:
https://addons.mozilla.org/en-us/firefo ... lock-plus/
Sürekli kullandığım bir eklentidir çok beğeneceğinize eminim.

Tamamen silme konusunda da arkadaşların önerileri dikkate alınarak bulaşmanın nerede olduğu tespit edilir ardından regedit ve geçici klasörler hatta program listesi kontrol edilmeli. Bu gibi reklam yazılımlar kendilerini çok fazla yere kopyalıyorlar net bir şey söylemek yanlış olur.

Hocam arkadaşın sorunu modem kaynaklı mı bilemiyorum ama modemden kaynaklı olan illet öyle bir şey ki adblock reklamı göstermiyor ama bu seferde ortada boş bir çerçeve çıkıyor.Bende çok beğenerek kullanıyorum adblock u.

HAB' Alıntı:
Hocam arkadaşın sorunu modem kaynaklı mı bilemiyorum ama modemden kaynaklı olan illet öyle bir şey ki adblock reklamı göstermiyor ama bu seferde ortada boş bir çerçeve çıkıyor.Bende çok beğenerek kullanıyorum adblock u.
O zaman işe yaramaz. İlleti temizlemek gerekiyor.

iletilerinizi okuyorum da hepsini denedim. ama olmadı.
adblock denedim olmadı.
regedit kontrol edildi.,
program ekle kaldır bakıldı hiç bir şey bulunamadı
eklentiler kaldırıldı/çerezler silindi/ taraıcı sıfırlandı
en az 10 tane virüs antimalve, spyware gibi bir sürüüüü program denendi. bilgisayarlar gıcır gıcır oldu artık :puhaha:
ewet bazen boş çerçeve çıkıyor ama illa çıkıyor o illet sayfanın tam ortasında. hem de her yeni sayfa açışımda.
bazen çıkmıyor diyorum oldu bu sefer diyorum, 10 dk sonra tekrar çıkıyor karşıma.
3 gündür okumadığım yazı, denemediğim yöntem kalmadı.
bir şey daha okulda benimki hariç 2 pc var. birinde de aynı sorun var ama diğerinde yok. (en azından daha şikayet gelmedi)
şimdi evden bağlanıyorum bakalım ne olacak. sorun modemden mi?
hab hocamın bahsettiği yazıyı okumuştum ama modemden olmasına pek ihtimal vermemiştim.

Sonucu bekliyoruz hocam. Çözüm bulup paylaşırsanız bu dertten muzdarip birçok kişiye yardım etmiş olacaksınız. Modeminizin firmware ini güncellemeyi deneyebilirsiniz, reset işe yaramıyor..

HAB' Alıntı:
Sonucu bekliyoruz hocam. Çözüm bulup paylaşırsanız bu dertten muzdarip birçok kişiye yardım etmiş olacaksınız. Modeminizin firmware ini güncellemeyi deneyebilirsiniz, reset işe yaramıyor..

bugün müdür yardımcısı bilgisayarı sürekli mavi ekran hatası vermeye başladı. onunla ilgileneyim modeme de bakıcam hocam. dediğiniz gibi bu soruna bir çözüm bulanı göremedim. çözümü paylaşırsak herkes yararlanır.

Benim de başıma buna benzer bir sorun geldi, eğer diğer bilgisayarlarda da varsa bu sorun modemden kaynaklı olabilir. Modeminize reset atın ve modem şifresini değiştirin. Biz bu şekilde kurtulduk, çabuk hallederseniz diğer bilgisayarlara bulaşmadan kurtulmuş olursunuz. Kolay gelsin.

osghe23' Alıntı:
Benim de başıma buna benzer bir sorun geldi, eğer diğer bilgisayarlarda da varsa bu sorun modemden kaynaklı olabilir. Modeminize reset atın ve modem şifresini değiştirin. Biz bu şekilde kurtulduk, çabuk hallederseniz diğer bilgisayarlara bulaşmadan kurtulmuş olursunuz. Kolay gelsin.

modeme reset atınca sorun düzeldi mi hocam?? ben düzelmeyeceğini okumuştum da. ilk önce reset atmayı deneyeyim olmadı.

tarayıcılardaki tüm java script'leri kapattsım. bu seferde bir sürü şey çıkmıyor.

BBNET
Geri