Aday öğretmenken btr görevleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan misty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    btr
Kodla Büyü

misty

Üye
Arkadaşlar merhaba. Ben aday öğretmenim. Btr değilim ama her işe koşmaya çalıştım. Bilmediğim konularda bile araştırdım çözmeye çalıştım. Tahtaya kilit uygulaması kurmak gibi. Bazı hocaların kişisel işlerine bile yardımcı oldum. Ama ne zaman bi şeyi yapamayacağımı söylesem ya da bi şey istesem müdür sinirlenip "seni adaylığın bitince btr yapıcaz zaten diyor" tehdit olarak algılıyorum ve açıkçası haklarımı da tam olarak bilmiyorum.

Mesela tüm tahtalara pardus kurulacakmış. Kurmalı mıyım?

Son düzenleme:

Btr olunca noluyor tam olarak?​

Yazdıkların oluyor hocam.

BTR isteğe bağlı bir görevlendirmedir. Dilekçe vermezseniz olmazsınız. Dilekçe verirseniz ve uygun görülürse 1 dönemliğine (Vali tarafından) görevlendirilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba. Ben aday öğretmenim. Btr değilim ama her işe koşmaya çalıştım. Bilmediğim konularda bile araştırdım çözmeye çalıştım. Tahtaya kilit uygulaması kurmak gibi. Bazı hocaların kişisel işlerine bile yardımcı oldum. Ama ne zaman bi şeyi yapamayacağımı söylesem ya da bi şey istesem müdür sinirlenip "seni adaylığın bitince btr yapıcaz zaten diyor" tehdit olarak algılıyorum ve açıkçası haklarımı da tam olarak bilmiyorum.

Tatilde il dışındasın hocam. Okulun bulunduğu ile en uzak ilde geziyorsun şu an. Tahtaları Eylül'de düşünürsün.

Sizin müdür padişah galiba 😂 seni vezir yaptım nokta. Hocam adaylık süresince idareye yardım görevleri falan derken biraz görev çerçevesinin dışına çıkabilirsiniz. Sonrasında btr size kalmış ders sayınız çok az ise işe yarayabilir yoksa istemezseniz olmazsınız. Kişisel işler basit düzeyde danışma ise hepimiz yeri geliyor yardımcı oluyoruz ama gel format at şu pc bozuldu bir bak diyenlere çok da bakmayın hocam ya bahane uydurun ya da özel işlere bakamıyorum deyip geçin nasıl alıştırırsanız öyle gider.

ilksms
Geri