shirinshirinam
Site Gezgini
Hocalarım, aday öğretmenin bu ay düğünüm var. Düğün hazırlıkları için önceden rapor almak istedim doktor sadece depresyon raporu verebilecegini söyledi. Adaylığım için sorun olur mu?
Hocam sabah önce kendi aile hekimime gittim o direkt ben sahte rapor vermem dedi, bu doktora gittim sadece depresyon veririm dedi, tanıdık vasitasiyla hastanede bir doktora sordurdum o da yasal olarak 3 günden fazla vermem demis. 3 gün benim işimi görmüyor malesefomd' Alıntı:Başka doktor yok mu?
Hocam çok güzel söylüyorsunuz da yeni atandıgım hiçbir tanıdığın olmadığı bir yerde o doktoru nasıl bulacamg.cetin.66' Alıntı:hocam git bi doktora 10 gun rapor versin sonra ayni doktora bidaha git rapor bitmeden bi 10 gun daha versin 10 gunde mazeret iznini kullan. alsana ortalama 27 28 gun.
sistem insanlari buna zorluyor.mesela ben nikah iznimi kullanamadim il disi icin once nikah yapip tayin cikmasini sagladik dugun 1.5 ay sonra oldu neymis efendim yonetmelik geregi nikah izni artik hemen kullanilacakmis yoksa yaniyomus ki yandida.hocam gibilerini anlayisla karsilamali hastalikti evlilikti bunlat mesakkatli ve zor surecler.yoksa rapor al da arena nin acilisina git selfie cek face e twitter a at sonra sikayet etsinler sorusturma gecir demedim kifurkan35' Alıntı:la ne adamsınız hasta adama inanmıyorlar sonra bu doktorlar...
keyfimizden yapmıyoruz, mecburi sebeplerden.furkan35' Alıntı:la ne adamsınız hasta adama inanmıyorlar sonra bu doktorlar...
aynen öyle hocam gerçekten ihtiyacım olmasa böyle birşeyle uğraşmazdımg.cetin.66' Alıntı:sistem insanlari buna zorluyor.mesela ben nikah iznimi kullanamadim il disi icin once nikah yapip tayin cikmasini sagladik dugun 1.5 ay sonra oldu neymis efendim yonetmelik geregi nikah izni artik hemen kullanilacakmis yoksa yaniyomus ki yandida.hocam gibilerini anlayisla karsilamali hastalikti evlilikti bunlat mesakkatli ve zor surecler.yoksa rapor al da arena nin acilisina git selfie cek face e twitter a at sonra sikayet etsinler sorusturma gecir demedim kifurkan35' Alıntı:la ne adamsınız hasta adama inanmıyorlar sonra bu doktorlar...bunu yapan vardi.rapor alip f1 sampiyonasi na gidip face atip sorusturma geciren
))
Hocam yapmayın ya düğün tarihi seçimi sizce bana bırakılmış bir değişken mi? Bunun eşime, ailesine, aileme, düğün yaptığımız şehire gibi etkileyen bir çok faktörü var. Ben de keyfimden bu tarih olsun da öğrenciler boş kalsın demedim. Şartlar böyle gerektirdi.tksen41' Alıntı:Düğün dediğimiz öyle birkaç günlük iş değilki!!
Okul zamanına denk getirmekle yanlış yapmissiniz! Derslerine gireceğiniz bi suru öğrencinin öğretmenlerinden mahrum kalmaları onlar için her anlamda büyük bi kayıp..
Ben böyle bi tarih secmezdim, secsem de ertelerdim. Ya da izin kulanmazdim.
Düğün yapmak o öğrencilerin öğretmensiz kalması için geçerli, hakli ve mücbir bir sebep değil bence!
shirinshirinam' Alıntı:Hocam yapmayın ya düğün tarihi seçimi sizce bana bırakılmış bir değişken mi? Bunun eşime, ailesine, aileme, düğün yaptığımız şehire gibi etkileyen bir çok faktörü var. Ben de keyfimden bu tarih olsun da öğrenciler boş kalsın demedim. Şartlar böyle gerektirdi.tksen41' Alıntı:Düğün dediğimiz öyle birkaç günlük iş değilki!!
Okul zamanına denk getirmekle yanlış yapmissiniz! Derslerine gireceğiniz bi suru öğrencinin öğretmenlerinden mahrum kalmaları onlar için her anlamda büyük bi kayıp..
Ben böyle bi tarih secmezdim, secsem de ertelerdim. Ya da izin kulanmazdim.
Düğün yapmak o öğrencilerin öğretmensiz kalması için geçerli, hakli ve mücbir bir sebep değil bence!
Lütfen sadece kendi pencerenizden bakmayın olaya, düğünü olan bir bayan öğretmen olarak düşünün benim için.
g.cetin.66' Alıntı:Haklısın hocam hainiz sahtekarız dolandırıcıyız haramzadeyiz !!!
Tabi ülke genelinde kimler kimler neler yaparken hocamızın evliliği için rapor alması namertliktir.
mesela mesaiden erkekn çıkıp ekders alanlar bilmem ne görevinde olmayıp parasını hesaba aktattıranlar , bilmem ne ihalesini 3 fazla ya kapatanlar bugun canım sıkkın deyip işe gitmeyip maaşını alanlar ve daha niceleri niceleri HEP BÖYLE ADAMLAR MESLEĞİN İTİBARINI KURTARDI YAAA !!! biz kimiz ki
g.cetin.66' Alıntı:germosa bu dediklerin i sen yapmazsin cizginden sasmaz boyuuuuk adam olur dik durur yanlislarda tavrini belli edersin ama herkese klavyede degil sozde de durustada.
Hocam çok teşekkür ederim öncelikle beni anladığınız için.rcandir' Alıntı:Arkadaşın sorusundan memleket kurtarma meselesine gelmişiz.![]()
Sayın hocam istediğin cevap ise 5 gün mazeret izni al iznin bitim süresinin son günü memlekette tanıdık DR bul git 10 gün rapor al sanırım yeter. Zaten daha öncede arkadaşlar yazmış.
Burada yazanların hiç birinin buna ihtiyacı olmadı yada olmayacak sanırım. (not: hasta olmadan kullandığım rapor yoktur. 12 yıllık meslekte 15 gün raporumda yoktur. )
Bu kadar yargılamak yerine insanların mecbur olmadan bunu yapmayacaklarını anlamak gerekir diye düşünüyorum lütfen seviyeli yorumlar yazalım forum zenginleşsin. Saygılarımla...