E erbaa83 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 360 12 Ekim 2016 #1 Meslek Lisesinde ücretli öğretmen olarak görev yapacak TEF mezunu 3 öğretmen görevlendirilecektir. 40 saat ek ders verilecektir. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.
Meslek Lisesinde ücretli öğretmen olarak görev yapacak TEF mezunu 3 öğretmen görevlendirilecektir. 40 saat ek ders verilecektir. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.
leventgenc Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 509 12 Ekim 2016 #2 Hangi Okul Hocam? Hatay'da kadrolu çalışıyorum açık olan okulu bileyim diye soruyorum.
E erbaa83 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 360 13 Ekim 2016 #3 leventgenc' Alıntı: Hangi Okul Hocam? Hatay'da kadrolu çalışıyorum açık olan okulu bileyim diye soruyorum. Genişletmek için tıkla ... Çobanoğlu Ticaret
leventgenc' Alıntı: Hangi Okul Hocam? Hatay'da kadrolu çalışıyorum açık olan okulu bileyim diye soruyorum. Genişletmek için tıkla ... Çobanoğlu Ticaret
leventgenc Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 509 13 Ekim 2016 #4 Bende orada okudum. Anadolu bölümünden mezun olmuştum. Kısmet olursa kendi okulumda görev yapmak çok güzel olur
Bende orada okudum. Anadolu bölümünden mezun olmuştum. Kısmet olursa kendi okulumda görev yapmak çok güzel olur