Adamın teki Kanal 7 de konuşuyor şuanda.

Kodla Büyü

xodeda

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
öd konuşuyor belki soru soran olur. hoş cevap alamazsınızya. benden söylemesi olsun.

bakan kanal7 de. baskentkulisi@kanal7.com a mail attım 10 tane. siz de atın.

şunu yazdım.
Derslerinin TAMAMI seçmeli olan tek branş öğretmeni BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ öğretmenleridir.
Bu sistemde bir öğretmen en fazla 8 saat seçmeli derse girebilir o da seçilirse. En fazla 8 saat derse girebeilecek biz bilişim öğretmenleri ile ilgili nasıl bir tasarrufları olacak acaba?

başlığada lütfen yalavarıyorum vs gibi etkileyici bişeyler yazın ki belki okur.
neyse ben atmaya devam edeyim

xodeda' Alıntı:
Adam öğretmenler beni sever diyor. sendikalar sevmiyormuş.

:puhaha:

Yazık yaw acıdım adama. O da utana sıkıla dedi zaten. Diyemedi beni sevmiyolar diye. Ama iyi politika yapıo o sorudan geçti hemen sendikalara. Ayrıca hep aynı şeyleri konuştun be adam her kanalda. Birazda sorularımıza cevap verse...

Norm fazlaları derse girmeyip evde oturup maaş alıyolarmış..... :puhaha:

Mail attım. Arkadaşlar tartışmalarda ciddiyete davet ediyorum. Bu site herkese açık. Şu an için 178 misafir online. Ona göre yazalım lütfen. Teşekkür ediyorum.

Mail içeriği

Kime: baskentkulisi@kanal7.com
Konu: Bilişim Öğretmenleri Okullarda Yıpratılıyor

Ayrıntı:
Merhhaba. Okullarımızda Bilişim Öğretmenlerimiz eğitici değil tamir, bakım ve onarım olarak mesleğinin çok fazla dışına çıkarılarak farklı görevlerle itham ediliyor. MEB tarafından da ders saatleri sayısı çok düşürüldü, sınavlar kaldırıldı ve zorunlu ders olmaktan da çıkarıldı. Çok fazla BT öğretmeni norm fazlası durumuna düştü. Tüm bunlar gelecekte acaba bt öğretmenlerine gerek kalmayacak mı sorusunu akla getiriyor. Bt öğretmenleri için MEB nasıl bir çözüm arayışında? ÖSS 'de çok yüksek puanlar alarak diğer öğretmen alanlarına göre çok daha iyi akademik alt yapıya sahip bt öğretmenlerinin haklarının en azından diğer öğretmenler kadar olması ve çalışma şartlarının iyileştirilmesi içim MEB çözüm uygulayacak mı?

ben şu anda programı izleyemiyorum. Sorun dillendirilirse lütfen forumda paylaşın arkadaşlar.

böyle uzum maili kimse okumaz arkadaşım. anlıyorum sorunlarımız bir cümle ile anlatılmaz ama. kısa ve net şeyler yazmalalısın.

sanalomer' Alıntı:
Mail attım. Arkadaşlar tartışmalarda ciddiyete davet ediyorum. Bu site herkese açık. Şu an için 178 misafir online. Ona göre yazalım lütfen. Teşekkür ediyorum.

Mail içeriği

Ayrıntı:
Merhhaba. Okullarımızda Bilişim Öğretmenlerimiz eğitici değil tamir, bakım ve onarım olarak mesleğinin çok fazla dışına çıkarılarak farklı görevlerle itham ediliyor. MEB tarafından da ders saatleri sayısı çok düşürüldü, sınavlar kaldırıldı ve zorunlu ders olmaktan da çıkarıldı. Çok fazla BT öğretmeni norm fazlası durumuna düştü. Tüm bunlar gelecekte acaba bt öğretmenlerine gerek kalmayacak mı sorusunu akla getiriyor. Bt öğretmenleri için MEB nasıl bir çözüm arayışında? ÖSS 'de çok yüksek puanlar alarak diğer öğretmen alanlarına göre çok daha iyi akademik alt yapıya sahip bt öğretmenlerinin haklarının en azından diğer öğretmenler kadar olması ve çalışma şartlarının iyileştirilmesi içim MEB çözüm uygulayacak mı?

Böyle mail atarsan okusalar bile verilecek cevapta dolambaçlı olur. Sayın bakanım BT öğretmenleri bu sistemle en fazla 8 saat derse girebilecekler o da seçilirse. Ne olacak bu bilişim öğretmenlerinin hali diye sorsun. Maili de böyle atmak gerek bence

Gönderdim.

Konu: Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerinin Hali

Ayrıntı:
Sayın bakanım BT öğretmenleri bu sistemle en fazla 8 saat derse girebilecekler o da seçilirse. Ne olacak bu bilişim öğretmenlerinin hali

------------------------------------------------
Evet bizim konu programda daha ele alınmadı mı?

bİTTİ GİTTİ. bizi takan kim. en az 30 mail attım. Ya bizim durumumuzun farkında olmamasına imkan yok. Gerçi haala kendi aramızda bile var farkında olmayanlar var. En çok 3 sene sonra bu sistem devam ediyor olursa max. 8 saat ders. Kendi okulumda kadrolu formatörlük istiyorum arkadaş. Bu lab larla yıllarca word excel mi anlatıcam

sanalomer' Alıntı:

Mail içeriği

Ayrıntı:

bunu kimse okumaz.. çok uzun..

bilgisayar öğretmeniyim, tüm derslerim seçmeli. bu sebeple hiç derse girmeden maaş alıyorum. bakanımı çok seviyorum! derseniz bakanın ilgisini daha çok çekecektir..

BBNET
Geri