Adamın fantezisine bakın ya.

Kodla Büyü
Ülkemin içi boş, gereksiz işlere gönül veren, fırsatçı, çalışmadan para kazanmaya bayılan, kurnaz geçinen insanlarını çok seviyorum :alkis:

Adamın satmasının tek nedeni oturduğu mahalle kısaca BATIKENT diye geçer ve ezici oranda CHP seçmeni oturur. Adam arabasına yediği taşlardan falan bıkmış olsa gerek, satmayı düşünüyor :puhaha: Ben plakada özel bir kısım göremedim. Herhalde 31'i kastetti :puhaha:

ne varki bu ilanda şimdi sadece arattırdım axx diye malum parti plakası ıcın kac tane ilan var sonra cxx dedim ondada çok ilan var bırakalım adamlar ekmek yesin :D

yasarsahbaz' Alıntı:
Adamın satmasının tek nedeni oturduğu mahalle kısaca BATIKENT diye geçer ve ezici oranda CHP seçmeni oturur. Adam arabasına yediği taşlardan falan bıkmış olsa gerek, satmayı düşünüyor :puhaha: Ben plakada özel bir kısım göremedim. Herhalde 31'i kastetti :puhaha:

batılılardan barbarlık almış batıkentli primatlardan bıkmış arabasını satıyor demek istedin heralde

yasarsahbaz' Alıntı:

Ailem 30 yıldır BATIKENT'te oturuyor, ben son 10 yıldır değilim ama her tatilde mutlaka Batıkentteyim. Batıkent insan ilişkileri bakımından belki de Ankara'nın en iyi semtidir diyebilirim. 30 yıldır kimsenin kimseye görünüşünden, giyiminden, siyasi düşüncesinden yani kısacası tercihlerinden dolayı söz söylediğine şahit olmadım. Siz ne kadar tanıyorsunuz Batıkenti bilmem ama ben sadece tanımıyorum oldukça da seviyorum bu özelliğinden dolayı. Hem semti hem de insanlarını. Keşke güzel ülkemizin diğer tüm yerleşim yerleri de Batıkent'teki insanlar kadar hoş görülü olabilseler birbirlerine. Bir yerlere çamur atmadan önce bir kez daha düşünün. Bu sözlerinizi cehaletinize veriyorum. Kaldı ki hiçbir partinin seçmenini zan altında bırakmanın da bir anlamı da yok...

vseckn' Alıntı:
yasarsahbaz' Alıntı:

Ailem 30 yıldır BATIKENT'te oturuyor, ben son 10 yıldır değilim ama her tatilde mutlaka Batıkentteyim. Batıkent insan ilişkileri bakımından belki de Ankara'nın en iyi semtidir diyebilirim. 30 yıldır kimsenin kimseye görünüşünden, giyiminden, siyasi düşüncesinden yani kısacası tercihlerinden dolayı söz söylediğine şahit olmadım. Siz ne kadar tanıyorsunuz Batıkenti bilmem ama ben sadece tanımıyorum oldukça da seviyorum bu özelliğinden dolayı. Hem semti hem de insanlarını. Keşke güzel ülkemizin diğer tüm yerleşim yerleri de Batıkent'teki insanlar kadar hoş görülü olabilseler birbirlerine. Bir yerlere çamur atmadan önce bir kez daha düşünün. Bu sözlerinizi cehaletinize veriyorum. Kaldı ki hiçbir partinin seçmenini zan altında bırakmanın da bir anlamı da yok...
Hocam ben kötü anlamda değil iyi anlamda söyledim zaten :D Batıkent zaten tertemiz semt. Ben burda adamı ti'ye aldım :)

eminim rte hayranlari alir para sorun degil onlar icin zaten bir ihalede misli ile cikarirlar...

Arz talep meselesi. Herhangi bir ürün, mal ya da hizmetin alıcısı olduğu sürece satıcısı da mutlaka olur.

biltek01' Alıntı:
bidene' Alıntı:
yetiş biltek :puhaha:

Oğlum ne istiyorsun benden, zırt pırt biltek falan. Plakanın zamanlaması manidar, paralel yapının işi olabilir, plaka lobiside işin içinde, iç işleri bakanıma gerekli talimatı verdim, kimsenin şüphesi olmasın, o plaka 7 haziran akşamı birilerine takılacak :-)
süphesiz ki seçilmiş hükümete darbe girişimi değil mi :puhaha:

Adam sitenin efsane ilanlar kısmına kapak atmak için öyle bir ilan vermiş, belli. Ama olmamış be abi, taklit olmuş.

kayserinin zenginlerine istanbul dan plaka bulup getirip 20 bin gibi fiyatlara satan tanıdığım var bazen adam plakasını satmıyor arabasını satmak istiyıor arabayı alıp geliyor plakasından dolayı.. bunu meslek edinmiş insanlar var yani

ozgur24' Alıntı:
eminim rte hayranlari alir para sorun degil onlar icin zaten bir ihalede misli ile cikarirlar...

sayın öğretmenim, bu ülkenin %52'si rte diye küçümsediğiniz sayın CUMHURBAŞKANIMIZ'a oy vermiştir ama ne hikmetse bu ülkenin servetinin %54'ü, ülke nüfusunun %1'inin elindedir.

şimdi oy veren hayranlar için para sorun değil diyorsun ya, oy verenlerin tamamının Recep Tayyip ERDOĞAN'a oy verdiğini düşünürsek bu %52'nin %51'i nasıl bir ihaleye giripte bu parayı çıkarabilecek bana anlatabilir misin?

kişi kendinden bilir işi diyerek cebinizin gayet şişkin olduğunuzu düşünüyorum. böyle saçma sapan eleştirileri ülkenin cumhurbaşkanına itham edeceğinize bu şekilde ilan verip nemalanmaya çalışanlara iki çift laf söyleseydiniz çok daha makbule geçerdi bence... saygılar...

kaybil' Alıntı:
kayserinin zenginlerine istanbul dan plaka bulup getirip 20 bin gibi fiyatlara satan tanıdığım var bazen adam plakasını satmıyor arabasını satmak istiyıor arabayı alıp geliyor plakasından dolayı.. bunu meslek edinmiş insanlar var yani

bunu meslek edinmişleri eleştirmek lazımki böyle hesaplar peşinde koşulmasın...

BBNET
Geri