Acronis yükleme de hata

Kodla Büyü

evrim0626

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar etkileşimli tahtalardan birinde f8 ile sistem yüklemesi olmadı,hata verdi. bende flash ile sistemi formatlarım tabi 32 bit win 7 elimde olduğundan 32 bitlik sistemi kurdum sonra win7 nin kendi özelliğinden imaj yükleyim dedim kabul etmedi. sonrada acronis ile çalışan tahtanın imajını aldım. gittim tahtaya acronis kurmaya çalıştım bu sefer acronisi kuramadım o hata verdi hata:

an error occurred during the installation of assembly microsoft vc80 crt publickeytoken="1fc8b3b9a1e18e3b",type=win32",version="8.0.50727.762" processorarchitecture="x86"

yabancı sitelerden biraz baktım sıfırdan formatlamaktan framewor yükseltmesinden bahsediyor. framework deneyecem biraz sonra ama sizin önerileriniz nedir?
acronisle sistem açılmadan imajı yükleme gibi bir seçenek varmıdır?

acronis boot cd ile ile yapabilirsin hocam windowsa yuklemen şart değil
acronis boot cd usb den de çalışabilmekte.

windows-isletim-sistemi-f84/usb-format-win7-8-8-1-xp-hirens-acronis-ademhoca2014-t119044.html

aşağıdaki başlığı incelemeni tavsiye ederim
yapman gerekenler
1. aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ademhoca2014Lite.rar programını indirin usb belleğinize kurun.
2. images klasörü altındaki ACTI14.ISO dosyasını indirin ve hazırladığınız flash ta IMAGES klasörü oluşturup içine kopyalayın.
3. bilgisayarı usb diskten başlatıp menüden acronis 2014 ü seçin

indirme bağlantısı
http://yadi.sk/d/Bk-Wo2c8BgQEY

BBNET
Geri