acronis programı

Kodla Büyü
Hocam acronis yerine clonezilla kullanabilirsin. Son sürümünü geçen gün indirdim içinde Türkçe seçeneğide mevcut. Kolay bir şekilde imaj alıp yükleyebiliyorsun. Bence deneyebilirsiniz hocam.

tamam hocam teşekkür ederim onu bi deneyeyim ben ozaman. peki herhangi bir program kullanmasam sistem görüntüsü kullanarak akıllı tahtalarda yedek alsam hangisi kolay olur?

Windows un kendi sistem görüntüsünden bahsediyorsunuz sanırım hocam. Açıkçası onu denemedim. Bende bu sene ilk defa etkileşimli tahta için görevlendirildim. 2.faz tahtalar ve win8 yüklü işletim sistemi olarak. Bir iki tahta sistemi hiç yükleyemiyordu kurtarma bölümüne bile giremiyordum. Sürekli reset atıp duruyordu. Bende biraz araştırmadan sonra bedava olarak dağıtılan clonezilla yı kullanmaya karar verdim. usb den boot ederek açıyorsunuz tahtayı ve sonrası çok kolay. hatta bir hocam clonezilla kullanma rehberi yayınlamıştı forumsa yanılmıyorsam. Geçen hafta ve bugün bir tahtaya imaj yükledim 10 15 dk arası bitti.

Tamam hocam bende bir deneyeyim o zaman clonezillayı.Bende btr olarak ilk defa görevlendirildim hocam ilk defa deneyecegim umarım olur teşekkürler.

BBNET
Geri