Kocaeli41 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 502 4 Mayıs 2008 #1 arkadaşlar acronisle kurulum yaparken sigortalar attı (ne zaman atmadı ki?) sonra bilgisayar bir türlü açılmıyor ne yapmalıyım....
arkadaşlar acronisle kurulum yaparken sigortalar attı (ne zaman atmadı ki?) sonra bilgisayar bir türlü açılmıyor ne yapmalıyım....
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,482 4 Mayıs 2008 #2 Hocam tüm HDD format atmanız gerekecek. Ondan önce HDD başka bilgisayardan yedeklerseniz iyi olur tabi veriler sizin için önemliyse...
Hocam tüm HDD format atmanız gerekecek. Ondan önce HDD başka bilgisayardan yedeklerseniz iyi olur tabi veriler sizin için önemliyse...
Kocaeli41 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 502 4 Mayıs 2008 #3 hdd nin c bolumu yok ne yaptıysam gelmiyor formatta atamadım sata harddisk oldugu için sata tanıyan xp yaptım ama bir turlu kuruluma başlatamadım
hdd nin c bolumu yok ne yaptıysam gelmiyor formatta atamadım sata harddisk oldugu için sata tanıyan xp yaptım ama bir turlu kuruluma başlatamadım
muallimim Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 645 4 Mayıs 2008 #4 Hocam bir tarattır istersen hirens boot cd ile bad sektör mü oluşmuş?
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,482 4 Mayıs 2008 #5 partition magic8.0TR programını ikinci bir makinaya kur ordan kendi HDD biçimlendir anca öyle halledersin yalnız brogramı dikkatli kullan zarar verebilirsin...
partition magic8.0TR programını ikinci bir makinaya kur ordan kendi HDD biçimlendir anca öyle halledersin yalnız brogramı dikkatli kullan zarar verebilirsin...