acronis imaj ekranı açılmıyor yardım

Kodla Büyü

alperdemir

Site Gezgini
arkadşlar okuldaki tahtalardan birisi ilk açılıştaki fatih projesi yazan o beyaz ekranda takılıp kalıyor ve ilerletemiyorum.İmaj yüklemek istedim ama acronis ekranı da gelmiyor yine ilk ekranda kalıyor, klavyeden bildiğim bütün tuşları deneidm açılmadan ama bi sonuç alamadım.
Yardımcı olursanız sevinirim

alperdemir' Alıntı:
arkadşlar okuldaki tahtalardan birisi ilk açılıştaki fatih projesi yazan o beyaz ekranda takılıp kalıyor ve ilerletemiyorum.İmaj yüklemek istedim ama acronis ekranı da gelmiyor yine ilk ekranda kalıyor, klavyeden bildiğim bütün tuşları deneidm açılmadan ama bi sonuç alamadım.
Yardımcı olursanız sevinirim
Servisle görüşün bence hocam. Bizim düzeltebileceğimiz birşeye benzemiyor.

hocam klavyen kablolu olsun sonra açılışta yanlış hatırlamıyorsam f8 yap acronisle uğraşma tahtayı kendi içindeki imajını kullanarak recover etmeye çalış derim burayada gelmiyorsa donanımsal arızası vardır bence

sayın hocam açılışta kablolu kalvyeyler f8 f12 f10 aklıma gelen bütün tuşları denedim en azından bios ekranı güvenli mod yad a diğer seçeneklere ulaşabileyim diye ama ilk açılıştaki ekranda kalıyor hep

Hocam, USB ile boot etmek için F7 tuşunu kullanmanız gerek. Karşımıza bir liste gelecek, bu listeden flashdisk seçip devam etmeniz gerek. Aynı listede BIOS ayarları da var. Bu listeye ulaşamazsanız ya da bios ayarlarına giremiyorsanız servisi arayın derim.

BBNET
Geri