baris52 Site Gezgini Mesajlar 84 4 Ocak 2017 #1 Acronics ile aldığım imajı başka pc ye kurduğumda netsupport birini görüyor. İp verdim yine olmadı. PC adını değiştirdim yine olmadı. İkisini birlikte açtığımda birini görüyor. Sorun nedir arkadaşlar?
Acronics ile aldığım imajı başka pc ye kurduğumda netsupport birini görüyor. İp verdim yine olmadı. PC adını değiştirdim yine olmadı. İkisini birlikte açtığımda birini görüyor. Sorun nedir arkadaşlar?
forumdas Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 514 4 Ocak 2017 #2 Sol üst köşden sınıfı sonlandırıp tekrar tarama yaptırın. Orada oda modu, gözat modu falan var. Bi deneyin.
Sol üst köşden sınıfı sonlandırıp tekrar tarama yaptırın. Orada oda modu, gözat modu falan var. Bi deneyin.
Rasim120 Aktif Üye Mesajlar 203 4 Ocak 2017 #3 Güvenilk duvarını devre dışı bıraktınız mı? Belki ondan olabilir
baris52 Site Gezgini Mesajlar 84 5 Ocak 2017 #4 Güvenlik duvarı devredışı, zaten ikisinide görüyor fakat aynı anda görmüyor, forumdas hocam sizin dediğinizi de yaptım ama aynı anda görmüyor
Güvenlik duvarı devredışı, zaten ikisinide görüyor fakat aynı anda görmüyor, forumdas hocam sizin dediğinizi de yaptım ama aynı anda görmüyor
C ceenbay Aktif Üye Mesajlar 139 5 Ocak 2017 #5 Programın bulunduğu klasöre girin pcicfgui dosyasını çalıştırın. Gelişmiş bölümünde öğrenci kimliğini ister *'a basarak otomatik, isterseniz kendiniz yazarak tanımlayabilirsiniz. Sorununuz çözülür.
Programın bulunduğu klasöre girin pcicfgui dosyasını çalıştırın. Gelişmiş bölümünde öğrenci kimliğini ister *'a basarak otomatik, isterseniz kendiniz yazarak tanımlayabilirsiniz. Sorununuz çözülür.
baris52 Site Gezgini Mesajlar 84 5 Ocak 2017 #6 Hocam öğrenci bilgisayarında mı öğretmen bilgisayarında mı yapacağız işlemi?