Acilllll!!!!!!Bilgisayarımdaki her şey siliniyor

Kodla Büyü
Bir de şundan bahsetmekte fayda var Klasör Seçenekleri nde "Gizli dosya ve klasörleri göster" yaptığınız yerin altında "Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle" işaretlidir o işareti de kaldırmalısınız. Bazı virüsler dosyaları sistem dosyasına çeviriyor ve bu işaretli ise gizli dosya olarak görünmez kalıyor.

Masaüstündeki klasörler hariç dosyalar sayfayı yenile deyince siliniyor dedi müdür yardımcısı, inanmadım ne diyor bunlar dedim, her şey siliniyor gerçekten yoksa gizleniyor mu bilmiyorum, zaten format atılacaktı attım geçti gitti ama, bunun sebebi nedir arkadaşlar virüs mü var okulda virüs varsa nasıl bi virüstür bu, ne yapmak lazım başına gelen arkadaşlar nasıl çözdü acaba yardımcı olurlarsa çok seviniriz

Masaüstündeki klasörler hariç dosyalar sayfayı yenile deyince siliniyor dedi müdür yardımcısı, inanmadım ne diyor bunlar dedim, her şey siliniyor gerçekten yoksa gizleniyor mu bilmiyorum, zaten format atılacaktı attım geçti gitti ama, bunun sebebi nedir arkadaşlar virüs mü var okulda virüs varsa nasıl bi virüstür bu, ne yapmak lazım başına gelen arkadaşlar nasıl çözdü acaba yardımcı olurlarsa çok seviniriz
Kısayol virüsü. Flaştan bulaşır. Önce flaş bellekleri temizleyin. Çünkü format attığınız bilgisayara yine bulaşır. Bir sürü antivirüs ile silinir. Ben emsisoft emergency kit ile temizliyorum

ilksms
Geri