bilişimöğr_27
Site Gezgini
Arkadaşlar bugün önce masaüstündeki dosyalar sonrada klasörler silindi. Böyle bir sorunla karşılaştınız mı? ne yapabilirim?
hocam klasörler geldi fakat dosyalar gelmedi(word,excel,pdf vb.) 360 taratım bir şey bulamadı. gelen dosyalarda bozuk. bunun için ne öneririsiniz. yardımlarınız için çok sağ olun.bilişim21' Alıntı:hocam yanlış anlamıyorsam musallat dosya silmiyordu . Dosya gizliyordu. Görünm ayarlarından gizli dosya ve klasörleri göster diyin bakalım gizlemişmi silmişmi. Ücretsiz 360 totalsecurty den cok memnunum onu indirip bir tarattırın bilgisayarı çözülmezse combofix kesin çözüm . Ben daha önceden bu sekilde çözüyordum kolay gelsin
öğlen tüm dosyalar gitti akşam üstü ise klasörler sonumuz hayrola allahtan sadece masaüstündekiler gidiyordengem' Alıntı:Hocam aynı sorunla bir arkadaşım karşılaşmış. Sanırım yeni virüs çeşidi.. Bana da anlattı şaşırmıştım. İlk önce dedim acaba deepfreeze şeklinde bir program mı yükledin dedim yok dedi. Bana da garip geldi.
bilişimöğr_27' Alıntı:yardımlarınız için teşekkürler. Dosyaları hala kurtaramadım hayırlısı olsun.
Hocam, gizli dosya ve klasörleri göster dedim klasörler geldi fakat dosyalar yok ortada. Sadece masaüstündeki bilgiler gidiyor .D ve C de bir sorun yok şuanhuseinozcan' Alıntı:bilişimöğr_27' Alıntı:yardımlarınız için teşekkürler. Dosyaları hala kurtaramadım hayırlısı olsun.
Hocam silindi mi gizlendi mi.?
Benzer bir durum başıma gelmişti ama silinmedi gizlenmişti.
C:\Windows\Temp Klasörünü temizleyin hocam, benimkisi öyle düzelmişti...
bunu tam olarak nasıl yapacağız biraz ayrıntı verebilir misiniz?Kilit' Alıntı:live bir linuxla aç bilgisayarını masaüstüne bak eğer silmediyse duruyordur.
Kod:http://musallatexe.blogspot.com.tr/
bir linux dağıtımının, örneğin linuxmint iso dosyasını indirip rufus olur unetbootin olur bunlardan biriyle bootable flahs yapıpı o flasla bilgisayarı başlatacaksınız.Sonrasında dosyaların kaybolduğu klasöre girip bakacaksınız.bilişimöğr_27' Alıntı:bunu tam olarak nasıl yapacağız biraz ayrıntı verebilir misiniz?Kilit' Alıntı:live bir linuxla aç bilgisayarını masaüstüne bak eğer silmediyse duruyordur.
maalesef olmadı hocambir_tas_attim_kuyuya' Alıntı:Bu dosyayı masaüstüne çıkarıp çalıştırın bakalım olacak mı?
hemen deniyorum, teşekkürler hocamCOBOL' Alıntı:Norman indirin masaüstüne sitesinden
Güvenli modda norman antivirüs yada cleaner her neyse
Portable 200 mb bişey
Tank gibidir silip süpürür böcüleri