Acill Kombi su fışkırtıyor :S:S evi su basacak

Kodla Büyü

zme_2012

Aktif Üye
kombi3.jpg

Kombinin normal görüntüüsü yukarıdaki

kombi2.jpg

Yukarıdaki vanalarda yanlış mı yaptım bilmiyorum

kombi1.jpg

alttaki soldaki boşluktan evin suyu kesilmezse su fışkırıyor mecburen evin suyunu kapattım . Varmı bu sorunlar karşılaşan arkadaşlar

hocam kombiin havası kalmamıs ondan dolayı akıyor basınctan farklıdır kombının ıcınde hava tankı(genleşme tankı) var onun havası kalmamıs tesısatcın yapar onu

dinar esnafının yaptığı tesisat bu kadar olur :verymad: :verymad: neler çektim onlardan geçmiş olsun hocam ara gelsinler hemen...

Aynı şey bende de olmuştu geçen sene, su basıncıyla alakalıydı sanırım. Peteğin suyunu almıştım biraz ve işe yaramıştı sanırım. Tam net hatırlamıyorum ama hocam, ara bilgi al.

Büyük ihtimal basınç yükseldiği için oluyor. Hocam basıncı düşüreceğin bir vana gibi bir şey olmalı kombinin altında. Oradan biraz su akıtarak basıncı düşürmelisin. Eğer varsa kullanma kılavuzuna bakın.

servisi aradım vanayı kapatmamı söyledi :) .. :))) okadarını bizde biliyoruz demek geçti ama ... Şükür zahmet edip te uğraycaklarmış ...

Kombi üzerindeki(yada altta) basınç saati 1,5 ta olmalı, 2-3 veya daha yüksekse tesisatın basıncı yükselmiştir. Akıtmayada bu neden olmuştur. Herhangi bir petekten hava alır gibi su akıtın basınç düşer. Kombiye(altındadır) su veren su vanasınıda iyice sıkın. Kombiye daha fazla su vermesin.

kombiciyi çağırdım içinde olan suyla kombiyi çalıştırdım ... Bekliyorum kombiciyi bakalım ne diyecek ...

kombibasıncı çok artınca emniyet çıkışından su verebiliyor. ama bu evi su basacak kadar olmaz. sürekli su geliyorsa boru bağlantılarından kaçırıyordur. teflon bant sararak boruları iyice sıkın hala su gelmeye devam ederse tesisatçı çağırın.

BBNET
Geri