Acil yardım. Enteresan bir sorun

Kodla Büyü

fat32man

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar okuldaki 2 bilgisayarda şöyle bir problem yaşıyorum. Bilgisayar açıkken yeniden başlat yaparsam bilgisayar açılıyor ama monitöre görüntü gelmiyor. Kasanın düğmesine basıp bekleyerek kapatırsam bilgisayar açılıyor monitöre görüntü geliyor. Sorun neden kaynaklanıyor acaba bilen varmı.

power supply anakart beslemesi sorunu. farklı power ile test et.. olmadı beslemeyi kontrol et

topraklama olmaması da buna benzer sorunlar yapabilir. anakartta statik elektrik birikmesinden olabilir. kasayı bir şekil topraklayıp yeniden başlat bakalım belki olur.

Arkadaşlar power la ilgili olsaydı düğmeye basıp bekleyerek kapattığımızdada açılmaması gerekmezmi. Sadece kasanın düğmesine basıp bekleyerek kapattığımızda monitöre görüntü geliyor. Bios la yada windows ekran ayarlarıyla ilgili bir şeymi acaba.

statiği denedin mi? elinle falan toprakla bi dene bi de ramleri değiştir dene onlar da yapar öyle kıllıklar

fat32man' Alıntı:
Arkadaşlar power la ilgili olsaydı düğmeye basıp bekleyerek kapattığımızdada açılmaması gerekmezmi. Sadece kasanın düğmesine basıp bekleyerek kapattığımızda monitöre görüntü geliyor. Bios la yada windows ekran ayarlarıyla ilgili bir şeymi acaba.

Power Supply sorunu. Anakart statik elektrik birikimi kaynaklı da olabilir.

Anakartta statik elektrik birikiyordur. Bazen bilgisayar sınıfında oluyor fişi çekip güç düğmesine basiyorum ardından fişi takıp güç düğmesine basınca açılıyor.

BBNET
Geri