acil yardım arkadaşlar

Kodla Büyü
an itibari ile 15 gün sonra vereceğim yüksek lisans tez ödevim uçtu gitti ve canım çok sıkkın .tezim flaş bellekte bulunuyordu.arada eklemeler yapıyor veya gözden geçiriyordum.normal bir şekilde güvenli çıkar ile çıkardım.5 dk geçmedi ki yeniden taktım ve bilgisayar tezimin olduğu klasörü arızalı gösterdi..bende flaş belleğin özellikler araçlar kısmından onar dedim elime sağlık .onardı klasörler ve dökümanlar geri geldi ama tezin olduğu klasör yok.ben bittim ya kaç ayın emeği gitti.hirenin kurtarma araçlarının hepsini denedim geri getiremedim .yok mu bir çaresi.

Flash bellek hiç mi tanınmıyor yoksa açıyor ama içinde dosyalar mı görünmüyor?

Seredar' Alıntı:
Kişisel dosyaları sistem klasörü olarak gösterip klasörleri gizleyen virüsler var.
Klasör seçeneklerinden gizli klasörleri göster ve korunan işletim sistemi dosyalarını göster seçeneklerini aktifleştirip belleğinizin içine bidaha bakın.
Belleğinizi winrar ile görüntülemeyi deneyin.
bazen dosya içindeki dosyaları gizleyen virüs bulaşıyon dosya flas belleğin içinde olsa da gözükmüyor. Arkadaşımızın dediği gibi winrar programını aç üst dizinden flasha ulaş eğer böyle bir virüsse dosyanı orada bulabilirsin..

BBNET
Geri