Acil Satlık 2009 Hyundai Accent Era 1.5 CRDİ Dizel

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan El-Aziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Alana satana hayırlı olsun hocam. Galerinin verdiği fiyata da versen insanlar daha düşük fiyata almak isteyecektir. Bu normaldir. Allah kimseyi elindeki malı mecburiyetten dolayı yok pahasına satmaya mecbur kılmasın. Öyle olduğunda etrafınıza ne kadar çok -forumdaki arkadaşları tenzih ederim- çakal doluştuğunu görebilirsiniz. Galerici de bu işten para kazancağı için alışverişiniz hayırlı olsun. Yeni aracınızı güle güle kullanın.

Galerici tabi ki para kazanacağı için biniciden daha ucuza alacaktır. 5-10 galeriyi gezdim. En yüksek veren 2 galeri 28,5 bin tl verdi. Hatta bir galericiyle pazarlık yaptık 29 verme ihtimali vardı...

Bir araç için sahibiyle anlaşıp kapora verdim. Adam sürekli sıkıştırıyor beni onun da acil paraya ihtiyacı olduğundan arabayı satıyor. Ben de fiyatı iyice aşağı çektim. Sonuç olarak biniciye satılmadı.

Çıkan problem şu; Sabah galeriyi aradım. Oğlu çıktı telefona. Dedim aracı getiriyorum, aynı fiyattan alıyorsunuz demi? Tamam hocam 28,5 bin dedi. 1 saat sonra götürdüm. Babası:"hocam arabayı pazartesi getirsen o fiyata alırdım. başka arabalar aldım. ancak 28 verebilirim, çocuk kendi kafasından konuşmuş.İşine gelirse..." dedi. Tabi ayağına kadar götürdüm ya... Zaten galeriler de irtibat halinde, başkasına götürsem o da muhtemelen aynısını yapacak. Ben de mecburen kabul ettim :( .

Sonuç:
45 bin tlye 2011 model honda cıvık aldık:)

BBNET
Geri