merveogrtmn
Aktif Üye
Arkadaşlar acil office 2010 veya office 2013 e ihtiyacım var ,elinde olan drive dan paylaşabilir mi lütfen.
Lisanslama yapacaksın derken nasıl yani?? Serial içindemi;?Ekteki programdan İstediğiniz Orijinal Windows ve Office sürümünü indirebilirsiniz. Sadece lisanslama kısmını yapacaksınız.
lisans içinde mi inen dosyaların değilse nasıl lisanslıyoruzzEkteki programdan İstediğiniz Orijinal Windows ve Office sürümünü indirebilirsiniz. Sadece lisanslama kısmını yapacaksınız.
Lisanslama kısmını nasıl yapıcaz
lisans içinde mi inen dosyaların değilse nasıl lisanslıyoruzz
varsa elinizde activator programlar paylaşabilir misinizLisans içinde değil activator programları sayesinde yapılacak.
Katılımınsız kurulum ve lisanslamaLisanslama kısmını nasıl yapıcaz
Meb ağında çalışır mı hocam ?Ekteki programdan İstediğiniz Orijinal Windows ve Office sürümünü indirebilirsiniz. Sadece lisanslama kısmını yapacaksınız.
Hocam ben buradan 64 bit olanı indirdim faz 2 etkileşimli tahtaya yükledim. (Fatih ağı) Ama lisanslayamıyorum. Nasıl lisanslayabilirim?
Bu sitede paylaşıldı. MEB ağından bağlanıp, lisanslıyorsunuz.Hocam ben buradan 64 bit olanı indirdim faz 2 etkileşimli tahtaya yükledim. (Fatih ağı) Ama lisanslayamıyorum. Nasıl lisanslayabilirim?
buradan istediginiz sürümü indirin https://drive.google.com/open?id=1ncMJx87jEAKb222TFfqx1VMq1UALu_79
Otomatik etkinleşmedi hicam. Kurum maili ile nasıl etkinleştirme bilirim?Bu sitede paylaşıldı. MEB ağından bağlanıp, lisanslıyorsunuz.
Bir kaç gün bekleyin. Otomatik etkinleşmez ise, kurum mail kullanıp lisanslayın.