Acil BTR Görevlendirmesi Hakkında

Kodla Büyü

paradox99

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak.
KAdrom İkili Eğitim yapan A okulunda ve haftanın 3 günü 16 saat derse giriyorum. Dersim en geç 13:10 da bitiyor.
Tekli eğitim yapan B Lisesinde BTR olarak görevlendirildim. Bu okulda dersler 16:00 da bitiyor. Haftanın 2 günü bu liseye gideceğim.
Size sorum diğer 3 gün için saat 13:10 dan sonra beni B lisesine çağırabilirler mi? Zira ikili eğitim olunca dersim 07:00 de başlıyor. 16:00 ya kadar çalışacak olursa vay halime :? :?

Btr görevlendirmesi dikkat edilecek hususlar yazısına göre evet lisede 16:00 ya kadar çalışmanız lazım.ama aynı yazıda ders programınız hazırlanırken görevlendirildiği okula gidiş imkanı verecek şekilde hazırlanır diyor.Bence yazıyı idarenize gösterin diğer okula gitmem gerekebilir programı ona göre hazırlasınlar.Tabi idareyle aranız iyiyse yaparlar.

İdare ile konuşmadım daha, görevlendirildiğim okula da yarın başlayacağım ama içimi bir korku sardı. Seve seve gideceğim gibi görünüyor :cry: :cry:

paradox99' Alıntı:
Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak.
KAdrom İkili Eğitim yapan A okulunda ve haftanın 3 günü 16 saat derse giriyorum. Dersim en geç 13:10 da bitiyor.
Tekli eğitim yapan B Lisesinde BTR olarak görevlendirildim. Bu okulda dersler 16:00 da bitiyor. Haftanın 2 günü bu liseye gideceğim.
Size sorum diğer 3 gün için saat 13:10 dan sonra beni B lisesine çağırabilirler mi? Zira ikili eğitim olunca dersim 07:00 de başlıyor. 16:00 ya kadar çalışacak olursa vay halime :? :?

hocam geçen yıl senin durumunla aşağı yukarı aynıydı benim durumum da.
3 gün kendi okulumda öğleci olarak çalıştım(12:30-18:00) 16 saat dersim vardı
2 gün de tam gün eğitim yapan liseye gittim.

alwaysonline' Alıntı:
hocam geçen yıl senin durumunla aşağı yukarı aynıydı benim durumum da.
3 gün kendi okulumda öğleci olarak çalıştım(12:30-18:00) 16 saat dersim vardı
2 gün de tam gün eğitim yapan liseye gittim.

Hocam hangi ildesin örnek göstermek gerekirse...

30-16 = 14 saat yapar
liseye 2 gün gitseniz en az 2*7 14 saat yapar, diğer günler gitmenize gerek yok
baştan taviz vermeyin yoksa çağırıp dururlar.

o işler örneğe bakmıyor hocam.İller arası fark ediyor.Okul idareninde sıkıntı çıkaran tip olmaması lazım.yoksa herkes işene geldiğini uygular.Müdür kılsa olayıda biliyorsa gel diyebilir.

hocam yazıda görevlendirdiği okulun ders saatine uyar diyor.Ders programı hazırlanırken öğretmenin yol süresi hesaplanarak hazırlanır diyor.ayrıca 30saat değil görevlendirildiği okulun toplam ders yüküne göre çalışır diyor.35se 35 40 sa 40dır.

wertyu6' Alıntı:
30-16 = 14 saat yapar
liseye 2 gün gitseniz en az 2*7 14 saat yapar, diğer günler gitmenize gerek yok
baştan taviz vermeyin yoksa çağırıp dururlar.

Anladım hocam böyle yapayım bende. 2 güne razıyım ama diğer günlerde çok olur...

vedat' Alıntı:
hocam yazıda görevlendirdiği okulun ders saatine uyar diyor.Ders programı hazırlanırken öğretmenin yol süresi hesaplanarak hazırlanır diyor.ayrıca 30saat değil görevlendirildiği okulun toplam ders yüküne göre çalışır diyor.35se 35 40 sa 40dır.

Hocam bu da çok fazla sabah 7 de kalk 16:00 ya kadar btr bekle :| :|

bir zamanlar 8-5 çalıştırdıkları zamanları hatırlıyorum.Gerçi başıma gelmedi ama sitede ne tartışmalar yaşanıyordu o vakitler. :? bunlar gene iyi günler.

vedat' Alıntı:
bir zamanlar 8-5 çalıştırdıkları zamanları hatırlıyorum.Gerçi başıma gelmedi ama sitede ne tartışmalar yaşanıyordu o vakitler. :? bunlar gene iyi günler.

Ben 8-5 de çalıştım Hocam o zamanlar bekardık çocuk flan yoktu. şimdi 18 saat ek derse yapılmaz 8-5, 7-16 çalışacaksın derlerse de 1 dönem mecburi çalışırız artık.. :S

okulumda 6 saat dersim var başka okula görevlendirildim.Müdür beni okulda fazla tutmak için 3 gün okula gelirsin 2 gün diğer okula gidersin dedi.3 gün dersin varmış gibi gösteririm sorarlarsa "18 saat dersim var dersin" dedi açıkcası.Aslında bu durum benim işime gelir sonuçta kendi okulumda ne kadar fazla kalırsam benim için iyi olacak fakat ilerde bir sıkıntı olur mu?

Hocam 2 gün liseye gidin, okuldan çıkıp bir saat için koşturmak da neymiş.

2 sene o şekilde çalıştım hocam. iki senede öğlendi derslerim (5-6 lara.) kendi okulunuzda dersleriniz varken diğer bir okula btr olarak gitmezsiniz.
yani ptesi-salı çarşamba okulda dersiniz var dersinize girersiniz ve çıkarsınız (16 saat) diğer 2 gün ise lisenin ders programına uyar ders kaçta başlıyorsa o zman gider, ders bittiği zamanda okuldan ayrılırsınız.

okulumda 6 saat dersim var başka okula görevlendirildim.Müdür beni okulda fazla tutmak için 3 gün okula gelirsin 2 gün diğer okula gidersin dedi.3 gün dersin varmış gibi gösteririm sorarlarsa "18 saat dersim var dersin" dedi açıkcası.Aslında bu durum benim işime gelir sonuçta kendi okulumda ne kadar fazla kalırsam benim için iyi olacak fakat ilerde bir sıkıntı olur mu?

hocam okulunuzda normda kaç saat ders gözüküyor ona göre. müdürün kafasına uyup onun ayak işlerini yapmak için kendi okulunuzda kalmak zorunda değilsiniz.
hem size farklı bir ders de veremezler. mesela 6 saat bty alıp 10 saat farklı derslerden veremezler btr görevlendirme yönetmeliğinde bu durum açıkça belirtilmiştir. müdürünüzü sizin ders programını yaparken 6 saati 1 güne yerleştirecek(isterseniz ili ararsınız benim programımı düzgün yapmamışlar dersiniz onlar da maille ya da telefonla işi hallederler.) sonra sizde 4 gün liseye gideceksiniz. (çalışma saatlerine uyarak.)

benimde 20 saat kendi okulumda dersim var okuldaki programım 4 güne yayılmış cuma günü de liseye btr çıkmış yukardaki hesaba göre
30-20=10 yapıyo benim lisede tek günde 10 saati tamamlamam mümkün değil. ha bunu kimsenin sorun ettiği yok.... ama geçen yıl 3 güne sıkışmıştı 2 gün gitmiştim bu yıl 1 gün gidiyorum arada bi fark var neticede... okuldaki sabah boş saatlerimde geç gidiyorum mesela açıkçası benim için böyle daha rahat ama insanın kafasında da bi soru işareti oluyor yinede...

Hocam aynı durumda ben de varım. Sabahçıyım ve 2 tam gün liseye gidecegim. Liseye 2 gün geleceğinizi lise idaresine söyleyin. Başka bi şey karıştırmayın. Zaten ekdersiniz kendi okulumuzda yapılıyor. Diger okulda derse girmiyorsunuz. Sıkıntı olmaz.

BBNET
Geri