st_kara Üye Mesajlar 42 16 Şubat 2016 #1 Arkadaşlar eba derse girerken err_connection_reset uyarısı alıyorum. Girmeyi dener misiniz? sorun bende mi? yoksa eba da mı?
Arkadaşlar eba derse girerken err_connection_reset uyarısı alıyorum. Girmeyi dener misiniz? sorun bende mi? yoksa eba da mı?
D deryanur Site Gezgini Mesajlar 66 16 Şubat 2016 #2 dün akşamdan beri giremiyorum hocam, sistemde sıkıntı var sanırım
D diemoss Aktif Üye Mesajlar 110 16 Şubat 2016 #6 Uyarı mesajı gelmedi hocam sadece sayfa görüntülenemiyor zannedersem siz chrome ile giriş yaptınız ben explorer ile.Yani sorun aynı
Uyarı mesajı gelmedi hocam sadece sayfa görüntülenemiyor zannedersem siz chrome ile giriş yaptınız ben explorer ile.Yani sorun aynı
ramo87 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 458 16 Şubat 2016 #7 Bende okuldan giremiyorum ama evde giriyor
xtasy Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 585 16 Şubat 2016 #9 aynen girmiyor maalesef bu aksaklıklar insanların önyargılarını pekiştiriyor ve sistemden soğutuyor
ramo87 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 458 16 Şubat 2016 #10 xtasy' Alıntı: aynen girmiyor maalesef bu aksaklıklar insanların önyargılarını pekiştiriyor ve sistemden soğutuyor Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle
xtasy' Alıntı: aynen girmiyor maalesef bu aksaklıklar insanların önyargılarını pekiştiriyor ve sistemden soğutuyor Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle
hastasıyız dede Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,798 16 Şubat 2016 #12 Ekli dosyalar Ekran Alıntısı.JPG 13.7 KB · Görüntüleme: 535
1 123456 Aktif Üye Mesajlar 179 16 Şubat 2016 #14 dün akşam et tahta kullanım kursu vardı okulumuzda aynı hata ile karşılaştık.bugün yine devam ediyor şaka gibi.telefondan kullandık. meb hattından kaynaklanıyor.
dün akşam et tahta kullanım kursu vardı okulumuzda aynı hata ile karşılaştık.bugün yine devam ediyor şaka gibi.telefondan kullandık. meb hattından kaynaklanıyor.