Acil.. 12 ATL web programcılığı dalı hangi dersleri seçtiniz

Kodla Büyü

emre0375

Site Gezgini
arkadaşlar 12 ATL web programcılığı hangi dersleri seçtiniz lütfen yardımcı olurmusunuz...

İnternet programcılığı
Gelişmiş internet uygulamaları
Veritabanı organizasyonu
Açık kaynak kodlu işletim sistemi

Anadolu Kız Teknik İçin
İnternet Programcılığı - 5
Ağ Sistemleri ve Yönlendirme - 5
Mesleki Yabancı Dil - 3
Açık Kaynak - 3
Veritabanı Organizasyonu - 3
saat olarak seçtik. Toplam 19 Saat
Gelişmiş internet uygulamaları dersinin ön şartı Nesne Tabanlı Programlama dersi olduğundan ayrıca da konularının uygun olmaması nedeniyle bu dersi seçmedik. Bunun yerine öğrenciler hiç değilse ağ ile ilgili bir şeyler öğrensin diye 5 saat Ağ sistemleri ve yönlendirmenin ilk 8 modülünü işlemek üzere seçtik. Arada FTP, site güncelleme, cpanel yönetme vs. gibi konuları da işlemeyi düşünüyorum.
11. Sınıfta 10 saat web, 5 saat de grafik seçmiştik.

yakuphan' Alıntı:
Anadolu Kız Teknik İçin
İnternet Programcılığı - 5
Ağ Sistemleri ve Yönlendirme - 5
Mesleki Yabancı Dil - 3
Açık Kaynak - 3
Veritabanı Organizasyonu - 3
saat olarak seçtik. Toplam 19 Saat
Gelişmiş internet uygulamaları dersinin ön şartı Nesne Tabanlı Programlama dersi olduğundan ayrıca da konularının uygun olmaması nedeniyle bu dersi seçmedik. Bunun yerine öğrenciler hiç değilse ağ ile ilgili bir şeyler öğrensin diye 5 saat Ağ sistemleri ve yönlendirmenin ilk 8 modülünü işlemek üzere seçtik. Arada FTP, site güncelleme, cpanel yönetme vs. gibi konuları da işlemeyi düşünüyorum.
11. Sınıfta 10 saat web, 5 saat de grafik seçmiştik.

hocam anadolu teknik lisesi için dün gece iyice baktım ders bilgi formlarına felan aşağıdaki şekilde karar verdim ben de.

12 ATL - web programcılığı dalı

internet programcılığı - 6 saat
veri tabanı - 7 saat
açık kaynak işletim sistemi - 3 saat
mesleki yabancı dil - 3 saat

veritabanı organizasyonu seçmedim çünkü ders bilgi formuna baktığımda bu dersin okutulacağı sınıf 11. sınıf olarak görülüyor.
11 - ATL ye de
12 saat web tasarımı ve programlama
3 saat veri tabanı organizasyonu

seneye de inşallah 12 ATL de veri tabanı yerine Grafik ve animasyon seçecez düzene girmiş olacak..

ekte de megepbilisim.com daki tavsiye ders çizelgesi var oradan bakabilirsiniz.

Ekli dosyalar

Millî Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Kurumları Öğrenci Nakil ve Geçiş Yönergesinde ‘Nakil ve geçiş isteği kabul edilen öğrenciler; önceki okullarında görmedikleri dersler ile gördükleri hâlde haftalık ders saati sayısı farkı bir ders saatinden fazla olan derslerden sorumlu tutulur ve bu öğrenciler, ortalama yükseltme ve sorumluluk sınavları dönemlerinde sınavlara alınırlar. Dolayısıyla ders saatlerini belirlerken bu durumu da göz önünde bulundurmayı unutmayalım.

emre0375' Alıntı:
çok teşekkürler hocam. hocam kaçar saat seçtiniz bunları

internet programcılı ve webtasarımı ve programlama dersi mecburi okul bitmeden görmeleri gerekiyor. bunun dışında sen kafana göre ders seç başkasının seçtiği dersin aynısını seçmek zorunda değilsin.

BBNET
Geri