Acer pişmanlık mı?

Kodla Büyü

inanin.ozu

Seçkin Üye
Seçkin Üye
8 ay önce 19bin TL ye Acer marka bir laptop aldım. Laptop hiç birşey yokken kapandı ve açılmadı.
Servise gönderdim cevap satıcı firma ram değişikliği ile size satmış garanti kapsamında değil ana kart değişecek dedi. Ücreti nekadar dedim 38bin KDV dahil dediler.
Neyse satıcı firmaya ulaştım tüketici hakem heyetine gideceğim makinayı size yolluyorum cevap yazın dedim cevapları Acer ile anlaşmamız var ram değişikliğini bilgileri dahilinde yapıyoruz yapacaklar dedi.
Peki ben yollayinca neden yapmadılar dedim. Afedersiniz yakaladıklarını öpuyorlar hocam bizide bıktırdı lar dedi.
Sonuç olarak bildiğiniz markalardan şaşmayın arkadaşlar.

Acer zaten bildiğimiz markalardan sayın hocam. Başınıza gelen olayın marka ile alakası yok bana göre

Bende ucuz diye almıştım ram ve ssd yi kendiniz değiştirebilirsiniz garantiyi etkilemez,istersenizde parçaları alın bize kargolayın farketmez demişti müşteri hizmetleri,güvenmemek lazımmış demekki.kendim değiştim umarım bir sorun çıkmaz

Satıcılar ürünün arkasında durmuyorlar.Eskiden ekran kartım arıza verdi.Saticiya götürdüm ben 1 ay bekletti olmuyor Hocam dedi.Aldim bunu Kadıköy Nüzhet Efendi sokaktaki pazarlamacisina götürdüm aldılar not ettiler tamam yenisini veririz dediler yine beni beklentiler yani arızası nedir bilgi de vermiyorlar.Ben de bunu bana satanı, aracisini, pazarlayani hepsini bir bir hem nvidia firmasına hem de distribütör Çinli firmaya şikayet ettim.Cin hukumeti anında cevap yazdi. Sonra yetkili Türkiye firması bana sifirini verip beni susturdular.Aman hocam bu işten 200 kişi ekmek yiyor firmayı mi.kapattiracaksin dediler.
Kutu içinden çıkan garanti belgesini mutlaka size satana daha mağazadan çıkmadan doldurtun imzalatin kasesini bastırın.

Satıcılar ürünün arkasında durmuyorlar.Eskiden ekran kartım arıza verdi.Saticiya götürdüm ben 1 ay bekletti olmuyor Hocam dedi.Aldim bunu Kadıköy Nüzhet Efendi sokaktaki pazarlamacisina götürdüm aldılar not ettiler tamam yenisini veririz dediler yine beni beklentiler yani arızası nedir bilgi de vermiyorlar.Ben de bunu bana satanı, aracisini, pazarlayani hepsini bir bir hem nvidia firmasına hem de distribütör Çinli firmaya şikayet ettim.Cin hukumeti anında cevap yazdi. Sonra yetkili Türkiye firması bana sifirini verip beni susturdular.Aman hocam bu işten 200 kişi ekmek yiyor firmayı mi.kapattiracaksin dediler.
Kutu içinden çıkan garanti belgesini mutlaka size satana daha mağazadan çıkmadan doldurtun imzalatin kasesini bastırın.
Çok haklısınız. İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde ise fatura gelmediği gibi (e-fatura olanlar sonradan geliyor) garanti belgesi doldurulmuyor ve kaşe basılmıyor.

Normalde laptoplarda RAM, depolama kısmında istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz. Buradaki şart anakarta zarar vermeden bunu yapmak olur genelde. Marka bazında belki değişik politikalar izleyen markalar olabilir. Acer öyle mi bilmiyorum.

Teknoloji biraz şans işi hocam 8 yıldır acer kullanıyorum hiçbir problem görmedim hatta aşırı kullanımdan tuşları aşındı ☺ Acer sağlam markalardan birisidir.

Makinam kötü demedim sayın öğretmenlerim çok iyi bir makina aldığım çok da memnunum. Anlatmaya çalıştığım problem servis kısmında..

Türkiye'deki servislerin büyük çoğunluğu ne yazık ki tüketiciye sorun çıkarmak ve hatayı sürekli kullanıcı hatasına yüklemeyle geçiştirmeye çalışıyor.
Bu olay sadece bilgisayarda değil, her türlü araba, elektronik, giyim gibi değişik sektörlerde de var. Buradaki çözüm devletin bunu denetime almaması.

8000 deki 2023 model Kia picanto otomatik araçta devirdaim den su kaçağı var. Servise gidiyor servis diyor ki söküp bakacağız garantiye girer mi. Yaw son kullanıcı devirdaime ne yapabilir. Bu nasıl bir yaklaşımdır

Sonuna kadar hakkınızı arayın genelde baştan bıkma, baştan savma...işlerinde müşteri yıliyor.Firmayla gerekirse 365gun uğraşın.Acer iyi markadır.Ilk notebook bilgisayarımdi.İlk Hard Truck bunda oynamıştım.Islemcisi AMD K8 Turion

Son düzenleme:
Teknoloji biraz şans işi hocam 8 yıldır acer kullanıyorum hiçbir problem görmedim hatta aşırı kullanımdan tuşları aşındı ☺ Acer sağlam markalardan birisidir.
Ben Acer almıştım. 2010 da. 10 sene felan kullandım sıkıntı yaşamadım. Samsung 2016 model telefonu aldım. Bir ay kullanmadım sıkıntı yaşadım. Aldığım yere götürdüm. Teknik servis felan yardımcı oldular. Dediğin gibi hocam. Elektronik iş şans işi. Sonuna kadar hakkımızı savunmalıyız.

Akşam yeğenin m2 işlemcili macbook kullandım.8 gb ram ile benim 32gblik victusa nal toplatiyor.M3 işlemcili 39 bine macbook almaya karar verdim.Victusu satıp oyun için ps5 alacagim

Akşam yeğenin m2 işlemcili macbook kullandım.8 gb ram ile benim 32gblik victusa nal toplatiyor.M3 işlemcili 39 bine macbook almaya karar verdim.Victusu satıp oyun için ps5 alacagim
M2 işlemcili macler tasarım işlerinde gayet iyi performans sağlıyor. Windows desteği olmaması dışında herhangi bir eksi yönü yok bence.

PS5 düşünüyorsanız, çift kollu 8k destekli,dijital sürüm, 1 TB, kapalı kutu bende mevcut

Bugün M3 işlemcili ve ipad M4 pro inceledim ekran mükemmel şahane bir hız.Eve döndüm 50 bin liralık notebook resmen oyuncak.Daha onceden macbook ve mac mini bilgisayarim vardı.

Oyun dışında linux isletim sistemleri ile çoğu donanımı en verimli şekilde kullanabilirsiniz.Apple yazılımları sayesinde iyi.Apple ürünleri kötü demiyorum teknoloji evriliyor 15 yıllık bilgisayarlar hayat buluyor linux ile.Linux mint,pop os,zorin,manjaro,linux lite bir sürü linux var.Oyun içinde en iyisi playstation yeterli bence.

BBNET
Geri