acemi flash çalışmalarım

Kodla Büyü

edacomü

Seçkin Üye
Seçkin Üye
hiç flash bilmeyen biri olarak, kendi çabalarımla öğrendiğim ve geliştirmeye çalıştığım flash bilgimle yaptığım ilk flash çalışmalarım :)

Ekli dosyalar

Hocam tebrik ediyorum. Ben de sizden özenerek flash öğrenmeye başlamayı düşündüm şimdi :)

Benim acemi paint çalışmalarım

Bende acemi paint çalışmalarımı paylaşıyorum.

Ekli dosyalar

• araba.JPG
    araba.JPG
    24 KB · Görüntüleme: 999
flashla tanıştığım ilk günlerim geldi aklıma. hey gidi günler

hocam çok acemice çalışmalar tabii. ama başlangıç için iyi sanırım :)

çizgi tagemden mi çalışıyorsun hocam. örmekler onlarınkilere benziyo

Re: Benim acemi paint çalışmalarım

aradaugrarim' Alıntı:
Bende acemi paint çalışmalarımı paylaşıyorum.

aradaugrarim öğretmenim, bu tarz mesajları ben ciddiye almam..sanırım kendinizce bişeyler ima etmeye çalışmışsınız..

Tabletlerde ve akıllı telefonlarda flash ın geleceyi yok diye okuyorum. Henüz başlamalayanlar ve enerjisi tükenmemiş arkadaşlar. HTML5 ile gelen yenilikleri takip edin. flash ı tablet lerden silip atacak gibi bir izlenim var.

ilk çalışmalar olarak güzel bence arkadaşlar sağolsun insanın şevkini kırıcı yorumlarda da bulunsa bence başarılı.

ilk uygulamalar olduğu için başarılı tabi ama çok eksik var mesela ilk çalışmadaki araba gidiyor ama tekeri dönmüyor meselea bu gibi ayrıntıları da dikkate alırsanız daha güzel olur ;)

alpaygunes' Alıntı:
Tabletlerde ve akıllı telefonlarda flash ın geleceyi yok diye okuyorum. Henüz başlamalayanlar ve enerjisi tükenmemiş arkadaşlar. HTML5 ile gelen yenilikleri takip edin. flash ı tablet lerden silip atacak gibi bir izlenim var.

Evet katılıyorum.. artık flash can çekişiyor diyebiliriz.

alpaygunes' Alıntı:

swf'yi html5'e dönüştüren programlar var hocam.. Dolayısıyla flash animasyonları yine var olacaktır bence..

BBNET
Geri