Access Point ihtiyacı-marka,model?

Kodla Büyü

cevher---

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar,
Halk Eğitim ' de sıradan bi wireless modem var arkadaşlar, fakat 4 kat olduğu için yeterli gelmiyor,alt katlardan çekmiyor, onun için herhalde access point'e ihtiyacımız olacak galiba.
1. İlk olarak ihtiyacımız access point mi?
2. Hangi marka, model tavsiye edersiniz?

Evet access pointe ihtiyacınız var, bizde airties standart bir modeli var 100 tl civarında her kata onlardan koyduk,

her modelle uyum saglıyor. Sıkıntısız kullanıyoruz.

aakcakaza' Alıntı:
Evet access pointe ihtiyacınız var, bizde airties standart bir modeli var 100 tl civarında her kata onlardan koyduk,

hocam bu access pointte illa ki modemden gelen ethernet kablosu gerekiyor değil mi 1 tane de olsa?
Yalnız kabloyla hiç uğraşmayalım dediler, onu nasıl halledebiriliriz?

Hepsiburada daki modeli biz apartmanda yan komşu için aldık. çok fazla çekil alanı yok gibi bizim işimizi gördü. ethernet kablosu gerekmiyor kablosuz da kullanılıyor

yasemin_d' Alıntı:
Hepsiburada daki modeli biz apartmanda yan komşu için aldık. çok fazla çekil alanı yok gibi bizim işimizi gördü. ethernet kablosu gerekmiyor kablosuz da kullanılıyor

kablo gerekmiyorsa çok daha iyi olur o zaman.

cevher---' Alıntı:
aakcakaza' Alıntı:

hocam bu access pointte illa ki modemden gelen ethernet kablosu gerekiyor değil mi 1 tane de olsa?
Yalnız kabloyla hiç uğraşmayalım dediler, onu nasıl halledebiriliriz?

Kablosuzlarda var tabiki, ama ben kablolu olanlarını kullanıyorum.

BBNET
Geri