access point ayarlarını uzaktan değiştirme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pyazar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

pyazar

Aktif Üye
Access pointi bilgisayarıma kablo ile takıp kurulumunu tamamladım. ip 192.168.1.250 yaptım. Access pointle bilgisayarım arasındaki kabloyu çıkarıp yerleştirdim buraya kadar hiçbir sıkıntım yok gayet güzel tüm bilgisayardan internete bağlanabiliyorum. ama herhangi bir bilgisayarda 192.168.1.250 yazdığımda Access point şifre ekranı geliyor ve "WEB administrator is configuring this device" uyarısı çıkıyor. bunu nasıl düzeltebilirim arkadaşlar? :shock: mac filtreleme kullandığım için Access pointe sürekli erişim yapmalıyım. her seferinde kabloyla bağlanamam. Access pointim : Zyxel WAP3205

Windows güvenlik duvarını kapatıp denedim ama yine aynı uyarı :cry: yardımlarınızı bekliyorum :(

Hata mesajında WEB yöneticisi bu cihazı ayarlıyor yazıyor. Muhtemelen aynı anda iki kişinin ayarlama yapmasını engelleyen bir ayar olabilir ya da kablosuz bağlantı ile yönetim panelini kullanmanız engelli olabilir.
Yabancı bir forumda aşağıdaki gibi bir çözüm var.
Now this is what I have done (may be it will help to somebody):
1. In Windows Firewall settings I have permitted UPnP traffic for this connection (I've read on some other forum that this problem may be connected with UPnP. They recommend to swich off UPnP in the router settings)

2. Rebooted router (just pulled out the power plug and plugged in again).
Cihazın ayarlaından UPnP ayarını kapatıp, cihazı resetleyin demiş.

BBNET
Geri