Access Kayıt Silme

Kodla Büyü

subversaa

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Konu için uygun bir başlık bulamayınca buraya açtım.

Asp-Access bağlantılı amatörce bir çalışmam var, localde denediklerimi hosta atacağım ancak, veritabanındaki kayıtları boşaltıp hosta yüklemek istiyorum fakat kayıtları access programında el ile silmeme rağmen "id"ler saklanıyor ve örneğin "uyeler" tablosunda kayıt olmamasına rağmen yeni bir üye eklendiğinde silinmiş olan son "id" ile kayıt yapıyor. Tam anlamıyla vt'yi nasıl boşaltabilirim?

Önce Yeni bir alan ekle örneğin id1, daha sonra id alanını sil ve id1 alanının ismini id olarak değiştir. Kolay gelsin

Vokali arkadaşımın dedğinin haricinde ise eğer id'in otomatik sayı ise en iyi yöntem bence tabloyu sağ tuşla kopyala deyip daha sonra sadece yapı olarak kaydet dersen id baştan başlar ben bu şekilde yapıyorum. Kolay gelsin...

Önce Yeni bir alan ekle örneğin id1, daha sonra id alanını sil ve id1 alanının ismini id olarak değiştir. Kolay gelsin
Denedim ama eksik birşey yapmış olabilirim, sorun devam etti.

Vokali arkadaşımın dedğinin haricinde ise eğer id'in otomatik sayı ise en iyi yöntem bence tabloyu sağ tuşla kopyala deyip daha sonra sadece yapı olarak kaydet dersen id baştan başlar ben bu şekilde yapıyorum. Kolay gelsin...
İşime yaradı.

Teşekkür ediyorum arkadaşlar.

BBNET
Geri