Accent Era 2010 ederi nedir sizce?

Kodla Büyü
araç benim değil, ilçemde satılıkmış, fikir araştırıyorum.

dod da ne zaman bakmıştınız, boyası felan varmıydı.

Birincisi araca 27.000 lira çok fazla. Araç 1.6 modeli fakat benim şahsi fikrim bu araç 23-24.000 arasında gider. Ama o fiyata modeli düşük olur belki ama daha donanımlı ve daha özellikli araçlar bulunabilir hocam. fikir yinede sizin. Mesela bende 2004 model Corolla var Sol özellik olarak bundan çok çok üstün ve fiyatıda 24-26.000 arasında değişiyor. değişik araçlarada bakmanızı tavsiye ederim...

recepata' Alıntı:

gecen hafta bakmıstım hocam,bir parca boyalıydı ama o da 3 bin lira fark koymaz yani :D, hem erayı napacan hocam o kadar para vericeksen corolla, seat toledo, bora, honda falan al modelinin yuksek olmasına aldanma ya içinde kullanılan malzemeler bile o kadar kalitesini değiştiriyorki bence düşük modelli kaliteli arac yüksek modelli kalitesi düşük araçtan iyidir

bumit' Alıntı:
recepata' Alıntı:

gecen hafta bakmıstım hocam,bir parca boyalıydı ama o da 3 bin lira fark koymaz yani :D, hem erayı napacan hocam o kadar para vericeksen corolla, seat toledo, bora, honda falan al modelinin yuksek olmasına aldanma ya içinde kullanılan malzemeler bile o kadar kalitesini değiştiriyorki bence düşük modelli kaliteli arac yüksek modelli kalitesi düşük araçtan iyidir

sizede hak vermek elde değil,

bu araba alma işi ne kadar zormuş. 1 aydır daha alamadım..

Hocam öyledir ama sana bi tavsiye vereyim,

bende 2 aydır bakıyorumdum 2 hafta once aldım,

içine sinsin temiz olsun 300-500 deme fazla ver al geç.

zor iştir hocam bende sizin gibi era düşünüyordum sırf modlei yüksek diye sonra düşününce model pekte önemli gelmedi bana donanım özellik sağlamlık daha önemli o nedenlede Toyota Corolla aldım sizde öyle düşünün bence. Benim araç almamda yaklaşık bi 4-5 ayı buldu. Süreç önemli değil bir anda bakarsınız temiz bir araç çıkar alısınız.

fiyat normal bence üzerinde 1.500tl brc var. km si biraz fazla geldi bana 2010 model 43000.
bende aynı aracın 2009 LPG(BRC) var yakıtını yazın ölçtüm nevşehir-konya arasında 100KM de 17tl yaktı.
daha bir problemde çıkarmadı çok şükür.

arkadaş biraz abartmış bence.
Bende de era nın style modeli var yani full donanımlısı
ve benimkinin değeri 24000-25000 kadar...

BBNET
Geri