accent blue 1.6 crdi?

Kodla Büyü

aakcakaza

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaslar bu aracı kullanan var mı?

bugun test surusu yaptım, performans harika, yol tutus v.s de güzel,

ama iç tasarımda kullanılan malzeme biraz kötü gibi geldi. var mı bu aracı bile kullanan?

bu arada 1.6 dizel mode olanına 40 bin diyorlar.

aakcakaza' Alıntı:
zzh' Alıntı:
dizel istiyosan 2011 corolla dizel alırsın o paraya...

0 kastediyorsanız ben bulamıyorum hocam, bildiğiniz bir yer varsa görüşeyim.
sıfır gibi 2. el iyi bir marka öneriyorum hocam.

kural basit alabiliyorsan almanın iyisi alamıyorsan japon alacaksın...

1-mercedes
2-bmw
3-audi
4-honda
5-vw
6-toyota
.
.
.
ford,opel,renault(fr),citroen(fr),peugeot(fr),nissan,mitsubishi diye uzar gider bak hyundai sıralamaya hala giremedi...

sahibinden.com'un 2011 satış rakamlarında 2. elde en çok satan aracın hyundai olduğunu okumuştum..
bende accent blue'yu test etmeden konuşmamak lazım..
zira amerika'da yılın otomobili seçildi..

umaykut' Alıntı:
sahibinden.com'un 2011 satış rakamlarında 2. elde en çok satan aracın hyundai olduğunu okumuştum..
bende accent blue'yu test etmeden konuşmamak lazım..
zira amerika'da yılın otomobili seçildi..

ben test ettim dün hocam,

moto olarak harika performans var, 6 ileri vites var, 128 ps,16 crdi. alet ucuyor adeta.

ama malzeme konusunda çok da başarılı olduklrı söylenemez.

2 modeli var mode ve prime olarak, prime biraz daha donanımlı.

ama 40 bin tl verilir mi onu bilmiyorum :o

benim 40 bin liram olsa veririm hocam..
hyundai çok geliştirdi kendini..
bende 2008 era var dizel..
110 beygir..
240 NM torque var motorunda..
2 hafta önce kuzenimin 2012 vw jetta'sını sürdüm..
dizeldi..
araba gitmiyordu..
ama benim araba ondan çok daha çabuk hızlanıyor..motoru çok iyi..
yol tutuşu ve güvenliği onun kadar iyi değildir tabiki..

hocam teknoloji deyince akla nasıl japonlar geliyorsa servet yatıracağın arabada da ilk önce japon arabalarını gözet

hyundai kore markasıdır..
aynı apple'a kafa tutan, dokunmatik ekranın lisansını elinde bulunduran samsung gibi..

hyundai kendini 1-2 yıldır sürekli yeniliyor arkadaşlar o eski hyundai lerle karşılaştırmayın derim. listelerde üst sıralara çıkmaya başladı. eskisine göre baya düzeltti kendini.

hocam tabiki sor soruştur sonuçta az para vermiyoruz ama öncelikle ne istediğine karar ver arabada performans, güvenlik, az yakıt, donanım kalitesi ve zenginliği, görünüş... yanlız hepsibirarada.com :D yok ona göre değerlendir. şunuda unutma arabayla aranda bir sıcaklık oluştuysa koltuğa oturup gaza biraz bastığında müziği açıp oh be diyorsan tamamdır bu iş :) renault, toyota ve wv deneyimlerimden sonra ilk sıfır arabamı aldım focus daha önce anlattıklarında ford mu yok daha neler diyordum ama ilk kullandığımda azönce anllatıklarımı hissettim ve şuanda inan oyle zevkle kullanıyorumki artık bundan sonra değişirsem sadece audiye ( 0ı bu şartlarda çok zor bize ama kısmet) bakarım başkada bakmam diyorum. o yüzden soylenenler aklının bir köşesinde tabiki dursun ama son kararı içinden gelen sesle sen ver... şimdiden ne olursa olsun hayırlısı olsun...

Dostum ben olsam o parayı veririm.
Aynı donanımda bir vw, toyata dizel o paraya alınamıyor, +accent'teki performans diğerlerinde yok, 258 tork var daha ne olsun, malzeme kalitesi abartıldığı kadar da vasat değil tamam vw gibi de değil ama bakılmayacak gibi de değil.
5000 km'de de olsa daha kaliteli 2.el alacağına mis gibi sıfır kokulu aracına binersin kafanı dinlersin 4-5 yıl.

Toyota alsan 48-49 bin
Astra Classic Essential 90beygir 40-41 bin
Ceed ler bu ara tutulan 40-41 civarı
golf trend 48-49 bin
polo 40 bin civarı

yine en mantıklı seçimlerden birisi blue olur bence. Fiyat/performans bakınca avantajlı, blue modelini kullanma fırsatım olmadı fakat tipi çok daha hoş olmuş.

bilmiyorum sizede denk geldimi içinde 10 hava yastığı olup 24 m takla atıp hiçbiri açılmayan i30 ??? facebookta baya bi paylaşıldı tabi denemek lazım bişey diyemem sadece gördüğüm için yazayım dedim...

hocam hyundai ye renodan iyi diyeceksin nerdeyse... bide arabadan anlamıyorsun diye kastetmişsin reno sıralamada 8 lerde gelirse hyundai 12 falan anca. kimse kimseyi kandırmasın ... bu işin mimarları almanlar ve japonlar... renoda alman ve japonlardan sonra iyi bi marka... arkadaşlar şu kanıdan vazgeçelim bir marka bizde var diye onu en iyisi gibi görmeyin...

sıfır - dizel araba için 40 bin lira normal geliyor artık bana fiyatlar UÇMUŞ...pert - 100bin yapmış ford fiesta titanyum un 2009 dizeli bile 30 bin lira istiyorsa zaten bu arabaya 40 bin de verilir arkadaşlar...temiz-kazasız fiesta nın-dizeller 35 binin altında değil sıfırna bakmadım moralim bozulmasın dedim akşam akşam...

5 Kasım da Accent blue 1,6 crdi mode 42.000 tl ye aldım.1 ayda 2500 km yaptım ve ort.4,5 lt yakmaktadır.Aracın 262 Nm torkunu her kalkışta performansı hissediyorum.128 hp motoru ise 6. viteste hissediyorsunuz vites mesafeleri yakın değil 120 km den sonra 6. vitesi istiyor üstelik 6. vitesde 120 km sabit hızla 3,8 lt yakmaktadır.İç donanım kalite olarak (fordfocus titaniumda olduğu için onunla kıyaslarsam)ses forda göre sıfır diyebiliriz.Mavi ekranda akşam hoş bir görüntü vermektedir ayrıca döşemede yakut taşları karışım olduğu için kesinlikle kalite fordu aratmamaktadır.Yalnız emin olun havada karada fordu geçiyorsunuz gösterge otobanda 220 km yi gördü.Aracımdan memnunum hyundai en son alacağım arabaydı ancak test sürüşünden sonra hyundainin kaliteyi yakaldığını anladım ve almaya karar verdim atıp tutan arkadaşlar bir hyundai bayine gidip test sürüşü yapsın daha sonra bizimle deneyimlerini paylaşsın yoksa iyi arabanın bizde paran varsa mercedes olduğunu biliriz işkembeden sıralarız 1-mercedes 2-bmw 3-audi diye
herkese saygılar...

zzh' Alıntı:
hocam hyundai ye renodan iyi diyeceksin nerdeyse... bide arabadan anlamıyorsun diye kastetmişsin reno sıralamada 8 lerde gelirse hyundai 12 falan anca. kimse kimseyi kandırmasın ... bu işin mimarları almanlar ve japonlar... renoda alman ve japonlardan sonra iyi bi marka... arkadaşlar şu kanıdan vazgeçelim bir marka bizde var diye onu en iyisi gibi görmeyin...

renault'nun namını biliyoruz hocam..
neye hangi sıralamada 8. geliyomuş renault?
ben sana direk diyorum ki..
clio symbol ile accent era'yı aynı fiyatlarla, aynı donanımlarla bi kıyasla bakalım..
hangisinin motoru daha kuvvetli, hangisinin güvenliği daha yüksek?
hangisinin satışı daha fazla..
evet alman ve japon arabaları daha iyi ama renault'u sırlamaya bile almam ben..
sonuçta renault alacağıma gider fiat alırım, hyundai alırım..
bizdeki en iyisi demiyoruz..
daha iyisi diyoruz..
renault da kullandık.. biliyoruz ne olduğunu..

Arkadaşlar konular neden farklı noktalara gidiyor hocamız bir soru sordu herkes marka takıntısı yaptı. Hyundai ye evet çok fazla kötü diyen var ama bence yeni arabaları gayet güzel. Dün AccentBlue için bende gittim bayide inceledim araç gayet güzel fiyat motor ve donanım olarak 4 4lük bana göre tek bir eksiği kalmış artık dizel blue da hız sabitleyici yok ama ben kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca malzeme kalitesi de o kadar kötü değil opel astra classic ondan kesinlikle üstün değil kalite olarak hatta geride diyebiliriz.

Accent blue incelediğim kadarıyla kaporta saçı çok ince ve kasa hafif. güvenliği konusunda şüphelerim var. 40 bin TL ye 2010 Dizel FORD C-MAX alabilirsin. Hem alman hemde çok güçlü ve donanımı çok güzel. Titanyumu paketinde cam tavan var.

1.4 benzinlisini test ettim; 109 hp idi ama performansı iyi değildi. Araç rölantide sessiz fakat 2500 deviri geçince ses fazla geldi bana. İçi fena değil ama kalitesi, bir Punto Evo kullanıcısı olarak pek iyi değildi. Dizeli için 41 ve 45 bin fiyat verdiler. Donanımlı olmayan ve olan için.

fcenger' Alıntı:
Accent blue incelediğim kadarıyla kaporta saçı çok ince ve kasa hafif. güvenliği konusunda şüphelerim var. 40 bin TL ye 2010 Dizel FORD C-MAX alabilirsin. Hem alman hemde çok güçlü ve donanımı çok güzel. Titanyumu paketinde cam tavan var.

kazalarda kaporta sacı korumaz hocam..
çelik barlar korur..
nasıl dersen..
işte kalın saclı araba..
http://www.facebook.com/photo.php?v=113399935343118

BBNET
Geri