Acı haberi vereyim dersin kaldırılmış!

Kodla Büyü

cd-can

Site Gezgini
müdür yardımcısının bana sabah sabah dediği lafa bakarmısınız... cok güzel başladım yani güne(!)

Taslaktaki Bilişim Teknolojileri ve yazılım dersi ne oluyormuş hocam. Müdür sana ders vermek istemiyor

Evet taslaktaki dersle ilgili benim kaçırdığım bir durummu var acaba, yoksa müdür yardımcınız işgüzarlık mı yapıyor hocam?

daha iyi ya işte yap formatörlüğünü paşa paşa etliye sütlüye karışma rahat edersin öğrenci ders gaylesi gütmezsin boş ver keşke benim müdür de böyle söylese

benim anlamadığım birileri ders kaldırılıyor diye neden zil takıp oynuyor!!!bilmiyorlarmı ki dersimiz elimizden alınınca bizim düşeceğimiz hali??
çok yazık bu tür insanlara... esefle kınıyorum

niye ne olacak ders kalkınca beni öğretmenlikten ihraç mı edecekler mecburlar bir yerde istihdam etmeye korkmayın bir şey olmaz ..............

esraay' Alıntı:
Kaldırılmamış seçmeli ders olarak görünüyor ve 5,6,7,8 lerde 2 şer saat.

hocam nerde görünüyor belgeyi atarmısınız..

ayrıca arkadaşlar fornmatörlük istemiyorum ,ben öğretmenim ve dersimi istiyorum

dersleri zaten çocuklar seçecekmiş. Okul müdürüm gösterdi belgeyi bana ayrıca teknoloji tasarım dersi de 5 6 larda kaldırılmış. Çocuklar ölüyo zaten bilişim diye ben de bastırıp almayı düşünüyorum dersleri. Hatta bilişim teknolojileri ve yazılım dersin adı.

cd-can' Alıntı:
müdür yardımcısının bana sabah sabah dediği lafa bakarmısınız... cok güzel başladım yani güne(!)

Sizde idarecinize sana bir iyi bir kötü haberim var deseydiniz.

İyi haber homo-sapiens kendi içinde ikiye ayrılmış non-IQ(lüzumsuz) ve in-IQ(adam gibi adam),

ama sayın idarecim kötü haber sizi non-IQ sırasına ilk 5'ten yazmışlar... :)))

ist_koord' Alıntı:
cd-can' Alıntı:

İyi haber homo-sapiens kendi içinde ikiye ayrılmış non-IQ(lüzumsuz) ve in-IQ(adam gibi adam),

:puhaha: :alkis: süpersiniz:) moralim yerine geldi arkadaşlar sağolun allahta sizi, biz bt öğretmenlerini güldürsün

doğru deseydin eski dersimiz kaldırıldı yerine bilişim yazılım geldi deseydin,saf yazılım ı görünce başka ders sandı sanırımm 8)

cd-can' Alıntı:
cd-can hocam..
Öğretmenliğe yeni mi başladınız bilmiyorum ama forumu , gündemi takip etmişseniz gerekli bir cevabınız olmalıydı...

Tüm arkadaşlarımızın özellikle mevzuat konusunda bilgili olması gerektiğini ve özlük haklarını sonuna kadar savunması gerektğini düşünüyorum.

lion26' Alıntı:
esraay' Alıntı:
Kaldırılmamış seçmeli ders olarak görünüyor ve 5,6,7,8 lerde 2 şer saat.

öyle ama sonuç olarak seçmeli bir ders.isteyen idare bu durumu kullanmak istiyor.
seçmeli derse müdür, müdür yardımcısı değil, velilerin talepleri doğrultusunda Öğretmenler kurulu; yılın ilk toplantısında karar verir.(yönetmelik 4+4+4 eğitim sistemiyle değişmediyse )

dizzy' Alıntı:
cd-can' Alıntı:
cd-can hocam..
Öğretmenliğe yeni mi başladınız bilmiyorum ama forumu , gündemi takip etmişseniz gerekli bir cevabınız olmalıydı...

Tüm arkadaşlarımızın özellikle mevzuat konusunda bilgili olması gerektiğini ve özlük haklarını sonuna kadar savunması gerektğini düşünüyorum.

4 yıllık öğretmenlik yapıyorum ve gündemide herşeyide gayet iyi takip ediyorum fakat kadın sabah sabah söyleyince ve müdür yardımcısı olunca (normalde görsel sanatlar öğretmeni ve geçici olarak yapıyor) bende resmi yazı geldi ona göre konusuyor sandım ve cevap vermedim, ilk işimde bilgisayar başına oturup bu siteye girmek oldu cunku öyle bi durum olsa sitede yazardı diye düşündüm ve resmen bi açıklama olmadığını öğrendim, ve bu geçici süreliğine müdür yardımcılığı oynayan arkadaşada artık iki çift lafım var en ağırından... insanlar şu koltuk sevdasını ve oraya geçince farklı olmalarına dayanamıyorum.inşallah kendimi açıklayabilmişimdir sayın hocam...

bu şartlar altında ders işlemek işkenceden farksız değil mi arkadaşlar....
makineler ölmüş sınıflar kalabalık müfredat eski not yok...bi de bunları düşününün

m.arslan' Alıntı:
daha iyi ya işte yap formatörlüğünü paşa paşa etliye sütlüye karışma rahat edersin öğrenci ders gaylesi gütmezsin boş ver keşke benim müdür de böyle söylese

m.arslan' Alıntı:
niye ne olacak ders kalkınca beni öğretmenlikten ihraç mı edecekler mecburlar bir yerde istihdam etmeye korkmayın bir şey olmaz ..............

Yanlış düşünüyorsunuz sayın hocam....
Benim müdürde aynı kafadan, formatör ol tamir tadilat bakım vs işlerine bak, derse gerek yok, bt sınıfı da kapatılsın zihniyetinde...
Birkaç gün önce bende müdürle ders seçtirme mevzularında ve formatörlük yapmama konusunda tartışırken tartışmanın biraz ilerlemesinden sonra müdür aynen şunu dedi...
Bu şehirdeki bilgisayarcıların %95 i formatörlük yapıyorda sana ne oluyor sen niye yapmıyorsun, ben seni zorla formatör yapacağım, derste seçmiyorum, zaten sınıf sayısı problem bu sene bt sınıfını da kapatacağım... Daha önceki zamanlarda da benle iyi geçinmezsen babından seni rahat bırakmam uğraşırım vs gibi söylemleri olmuştu hiçbiri cevapsız da kalmadı...

Elinden geleni ardına koyma, sen müdürsün hocam ben öğretmenim, senin sınırlı yetkin var benimde haklarım var çarpışalım, benim kaybedecek birşeyim yok fakat size kaybettirecek çok şeyim çıkarırım ve geri de basmam, en fazla norm fazlası olurum çok umrumda olmaz, ama ben bedel ödersem bu işle uğraşırım, o bahsettiğiniz %95 lik dilim iş bilmez insanlar yüzünden ders olmadığı için mecbur bırakılıyor bu işi yapmaya, herkesin bir şekilde geçim derdi için paraya ihtiyacı var ama hocam bakın benim kimseye eyvallahım olmaz, siz bana seni zorla yapacağım dediniz ya bu saatten sonra artık olasım gelse bile bu işi yapmayacağım yapmadım da kimse de zorla birşey yaptıramaz, herkes yetkisinin sınırlarını, özellikle karşısında öğretmen ile konuşurken uslubunu bilmeli , siz buranın patronu sahibi değil sadece idarecisisiniz o yüzden öyle davranın şeklinde, o seçmeli derslerle ilgili gösterdiğiniz yazıları ben ezbere biliyorum, örneğin o seçmek istediğiniz medya okuryazarlığı sizin yorumunuzun aksine zorunlu filan değildir, sosyal öğretmenlerinin maaş karşılığı girebileceği bir ders olabilir fakat ben varken de asli branşı olmayan bir dersin seçilmesi ayıptır, nerde bu seçimin kurulun kararı diye bende söyledim, öyle bilendik dolduk ki hiçbir aksi sözü lafı kaldıracak çekecek halimiz kalmadı, eyvallah etmeden bugüne kadar geldik, Allah kimsenin karşısında istemeden boyun eğmeyi hiçbirimize nasip etmesin, birşeyler yaşanacaksa da bu yüzden yaşansın koymaz zaten...

@cd-can hocam Allah sabırlar versin, deve hendek atlatmak bazen insana laf anlatmak zor oluyor ama uğraşırım ne olursa olsun derseniz hakkınızı mutlaka alırsınız.

m.arslan' Alıntı:

siz neden öğretmenlik okudunuz acaba? bir internet kafeyle de bu dediğinizi yapabilirdiniz!

Tenhada yakalayıp çelik copla dövmek lazım bazı idare etmeyi bile beceremeyen idarecileri :sleep:

the_korsan' Alıntı:
m.arslan' Alıntı:

m.arslan' Alıntı:

Benim müdürde aynı kafadan, formatör ol tamir tadilat bakım vs işlerine bak, derse gerek yok, bt sınıfı da kapatılsın zihniyetinde...
Birkaç gün önce bende müdürle ders seçtirme mevzularında ve formatörlük yapmama konusunda tartışırken tartışmanın biraz ilerlemesinden sonra müdür aynen şunu dedi...
Bu şehirdeki bilgisayarcıların %95 i formatörlük yapıyorda sana ne oluyor sen niye yapmıyorsun, ben seni zorla formatör yapacağım, derste seçmiyorum, zaten sınıf sayısı problem bu sene bt sınıfını da kapatacağım... Daha önceki zamanlarda da benle iyi geçinmezsen babından seni rahat bırakmam uğraşırım vs gibi söylemleri olmuştu hiçbiri cevapsız da kalmadı...

Elinden geleni ardına koyma, sen müdürsün hocam ben öğretmenim, senin sınırlı yetkin var benimde haklarım var çarpışalım, benim kaybedecek birşeyim yok fakat size kaybettirecek çok şeyim çıkarırım ve geri de basmam, en fazla norm fazlası olurum çok umrumda olmaz, ama ben bedel ödersem bu işle uğraşırım, o bahsettiğiniz %95 lik dilim iş bilmez insanlar yüzünden ders olmadığı için mecbur bırakılıyor bu işi yapmaya, herkesin bir şekilde geçim derdi için paraya ihtiyacı var ama hocam bakın benim kimseye eyvallahım olmaz, siz bana seni zorla yapacağım dediniz ya bu saatten sonra artık olasım gelse bile bu işi yapmayacağım yapmadım da kimse de zorla birşey yaptıramaz, herkes yetkisinin sınırlarını, özellikle karşısında öğretmen ile konuşurken uslubunu bilmeli , siz buranın patronu sahibi değil sadece idarecisisiniz o yüzden öyle davranın şeklinde, o seçmeli derslerle ilgili gösterdiğiniz yazıları ben ezbere biliyorum, örneğin o seçmek istediğiniz medya okuryazarlığı sizin yorumunuzun aksine zorunlu filan değildir, sosyal öğretmenlerinin maaş karşılığı girebileceği bir ders olabilir fakat ben varken de asli branşı olmayan bir dersin seçilmesi ayıptır, nerde bu seçimin kurulun kararı diye bende söyledim, öyle bilendik dolduk ki hiçbir aksi sözü lafı kaldıracak çekecek halimiz kalmadı, eyvallah etmeden bugüne kadar geldik, Allah kimsenin karşısında istemeden boyun eğmeyi hiçbirimize nasip etmesin, birşeyler yaşanacaksa da bu yüzden yaşansın koymaz zaten...

@cd-can hocam Allah sabırlar versin, deve hendek atlatmak bazen insana laf anlatmak zor oluyor ama uğraşırım ne olursa olsun derseniz hakkınızı mutlaka alırsınız.

Duruşunuz için teşekkür ederim sayın hocam.

ist_koord' Alıntı:
cd-can' Alıntı:

:+1:

the_korsan' Alıntı:
m.arslan' Alıntı:

m.arslan' Alıntı:

keşke tüm branş olarak aynı duruşu sergileyebilseydik.

sadece susarak' Alıntı:
keşke tüm branş olarak aynı duruşu sergileyebilseydik.

Hocam herkesin şartları, ortamı ihtiyaçları farklı malesef, herkes farklı şeyler yaşıyor herkes kendine göre haklı. Ortak tavırı sağlayacak tek şey bitefo görevlerilmelerinin iptali olurdu ama böyle bir şeyde mümkün görünmüyor, sonumuz hayrolsun...

BBNET
Geri