ACİL

Kodla Büyü

astalavista23

Aktif Üye
ŞÖYLE BİR DİLEKÇE YAZICAM NE DERSİNİZ ARKADAŞLAR . Nasıl olmuş fikirlerininizi bekliyorum.ekleme çıkarma yapabiliriz. Okula verecem okulda meme yazacak memde görüşmü sorar ödemezmi bilemem. zaten ödemiyorlar. sonrada dava açacam sendikamla görüştüm yazı açık ödemez iseler dava açarız dedi hocam.Sendika eğitim bir sen.

Okulumuzda Fatih BT Rehber öğretmeni olarak, ayrıca Milli eğitim Bakanlığı tarafından açılan hafta sonu kurslarında da Bilişim Teknolojileri Öğretmeni olarak görev yapmaktayım. 1.Dönem Hafta sonu Bilişim teknolojileri Dersinden BT Rehber Öğretmeni olarak kurs açtım ve kursum onaylandı ve ücretini de aldım.

Mili Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün 19.04.2016 tarih ve 30706984-869-E.4414254 sayılı yazısında belirttiği gibi “Fatih Projesi BT Rehberliği görevi eğitim öğretim saatleri içerisinde yapılan bir görevdir ve eğitim öğretim saatleri dışında yapılacak olan başka eğitim faaliyetlerinin de kendi mevzuatları doğrultusunda yapılabileceği açıkça ifade edilmektedir.” ibaresi yer almaktadır. Yine aynı yazıda “verdikleri dersin geçici görevleri gereği yapmak durumunda oldukları görevleri kapsamında bulunmaması halinde ( DYK kursları benim geçici görevimin dışındaki bir görevdir) ayrıca ek ders ücretinden yararlandırılmaları gerektiği değerlendirilmektedir.” denmektedir.

İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünü 28.03.2016 tarih ve 28892082–869-E.3498533 sayılı yazısında “Bu kapsamda ek ders ücretinden yararlanan personele ayrıca asli görevi için öngörülen ek ders ücreti ödenmez” ibaresi yer almaktadır. Okulumda yürütmüş olduğum hafta sonu kurslarını BT Rehber Öğretmenliği görev saatleri dışında yapmaktayım ve bu benim asli görevim değildir. Eğer asli görevim ise bu kursları ben vermek zorundayım. Eğer asli görevim değilse bu kursların ücretinin ödenmesi gerekir.
Bu doğrultuda mağduriyetimin giderilmesi için 2.dönem onaylanan kursumun ücretinin tarafıma ödenmesi gerekir.

Dilekçede informal dil kullanılmaz. Kendiniz sorup kendiniz cevaplayamazsınız. Ciddiye alınsın istiyorsanız önce tarafsız ve formal bir dille dilekçe yazalısınız hocam.

omd' Alıntı:
Dilekçede informal dil kullanılmaz. Kendiniz sorup kendiniz cevaplayamazsınız. Ciddiye alınsın istiyorsanız önce tarafsız ve formal bir dille dilekçe yazalısınız hocam.

Hocam düzenledim nasıl olmuş bak bakalım. bunu okula vereceğim. düzeltilecek yer varsa yazarsan iyi olur. pazartesi değişiklik yapabilirim.

yildiray75' Alıntı:
ücreti faiziyle geri mi istediler hocam hayırdır

Yeni yazıya istinaden 2.dönem kurs ücretlerini yapacaktık. memdekiler biz bu yazıdan ödenir anlamı çıkarmıyoruz diyorlar. bende okula yazacam kabul edilmediğinde dava açacam. bu iş inada bindi . nereye giderse gitsin artık. alın terimi yedirmem kimseye .kimse babasının parasını vermiyor . hakkımı arayacağım.

astalavista23' Alıntı:
omd' Alıntı:

Hocam düzenledim nasıl olmuş bak bakalım. bunu okula vereceğim. düzeltilecek yer varsa yazarsan iyi olur. pazartesi değişiklik yapabilirim.

Filanca Okul Müdürlüğüne

Okulunuzda Bilişim Teknolojileri öğretmenliği görevimin yanı sıra ../../.... tarih ve ...... sayılı valilik onayı ile Fatih Projesi BT Rehber Öğretmeni olarak görev yapmaktayım. Ayrıca ../../.... tarih ve ...... sayılı onay ile ../../.... - ../../.... tarihleri arasında her hafta, hafta sonları ... saat destekleme ve yetiştirme kursunda ...... dersini vermekteyim.

Mili Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün 19.04.2016 tarih ve 30706984-869-E.4414254 sayılı yazısında “Fatih Projesi BT Rehberliği görevi eğitim öğretim saatleri içerisinde yapılan bir görevdir ve eğitim öğretim saatleri dışında yapılacak olan başka eğitim faaliyetlerinin de kendi mevzuatları doğrultusunda yapılabileceği açıkça ifade edilmektedir.” ibaresi yer almaktadır. Yine aynı yazıda “verdikleri dersin geçici görevleri gereği yapmak durumunda oldukları görevleri kapsamında bulunmaması halinde ayrıca ek ders ücretinden yararlandırılmaları gerektiği değerlendirilmektedir.” denmektedir.

Destekleme ve Yetiştirme kursu kapsamında yapılan çalışmalar mesai saatleri dışında ve öğretmenin istekli olması halinde yapılan çalışmalardır ve gerek öğretmenlik gerekse de Fatih Projesi BT Rehber öğretmenliği görevlerinin "görevi gereği yapmak durumunda oldukları görevler" kapsamında yer almamaktadır.

Yukarıdaki bilgiler doğrultusunda 2015-2016 eğitim öğreti yılı 2. döneminde her hafta, hafta sonları ifa ettiğim destekleme ve yetiştirme kursundan kaynaklı tüm haklarımın (kurs ücreti, hizmet puanı katkısı vb.) hesaplanarak tarafıma verilmesi hususunda;

Gereğini bilgilerinize arz ederim.

Ben de biraz düzenledim hocam. Gerekli düzeltmeleri yapıp okuluna ver. Gelen evrak giriş tarih ve sayısını dilekçenin bir örneğiyle birlikte sakla. Hatta dilekçene üst yazıyı okuluna yazdır. Elden, sendika başkanınla birlikte milli eğitime git. Daha kolay çözümlenir.

BBNET
Geri