ACİL YARDIM.. 2016000009 SINAV ESNASINDA ELEKTRİKLER GİTTİ

Kodla Büyü

selim6155

Üye
sınav olurken daha ikinci soruda elektrikler gitti geldi. tekrar açtığım zaman ise sınava devam edemiyorum. pasif duruma düştü link.. ne yapabilirim

Hocam sınav koordinatorune mail atmistim bilgiler bölümünde ( yanlış hatırlıyor olabilirim bi kurcalayacan menüleri) sorumlu arkadaşın maili vardı sınavımi baştan başlattılar. Bende sunucu yanıt vermemişti 20 dk sonra giriş yapabildim, sorun yaşadığım zaman dilimini belirterek sorunumu anlatmıştim cozumlenmisti

Önceki uzaktan eğitimlerde bu tür sorunlardan dolayı sınavı tamamlayamayanlar için tekrar sınav açılmıştı. İl koordinatörünüzle irtibata geçip durumu bildirin. Sizi yönlendirecektir hocam. Bir de tavsiye; bu tür uzaktan eğitim sınavlarına akşam saatlerinde evden girmek daha sağlıklı olur.

fatih_egitim@meb.gov.tr uzemdesk@meb.gov.tr adresine mail attım en sonunda... 147 şikayet hattına çözüm için başvurdum,bakanlıktan başka bir mail, il koordinatörü hepsini denedim bekliyoruz umarım hallolur... cevaplarınız için teşekkür ediyorum. ama çözümü ilde değil orda ki arkadaşlarda beni Ankara' ya yönlendirdi..

Sunum teknikleri kursunda ben de bi sorun yaşadım sınavım yanlışlıkla kapandı ama sonra açtılar tekrar açarlar umarım

BBNET
Geri