fizikopat51
Site Gezgini
Aynen bende öyle servis e gönderecem gibi mecburen. Bir tane öyle vardı kapanıp açılan 3 tuşla denildiği gibi kapatım formatladım o düzeldi.
Tim207' Alıntı:Yalnız 3 tuş denerken kapanıyor gibi oluyor ilk başta ama dikkatli bakarsan kapanmadığını koyu gri bir görüntü olduğunu ve tabletin açık olduğunu görürsün.Biraz daha uzun süreli basarsan tamamen kapandığını ve ekranın karardığını görürsün.
kbaltaci' Alıntı:Arkadaşlar okula yeni gelen e-tab 5 aktivasyonu yaptım. Aktivasyon sonrası tableti kapattım ama kendi kendine yine açıldı ve sürekli kendi kendine açılıp kapanıp duruyor. Güç düğmesinden tableti kapatamıyorum. Çözümü nasıldır bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Tabletlerden üç tanesinde bu şekilde hata oluştu.
Tim207' Alıntı:Şarjın bitmesine gerek yok.Tablet güç tusuyla kapanmaz bu durumda.Ses artırma ses azaltma ve güç tuşuna tablet kapanıncaya kadar bas.Daha sonra ses artırma tuşu ile güç tusuna basılı tutup gelen menüden format işlemini yap.sorun düzelecektir.
Hocam gibi bende bu durumdan muzdarip olacağım gibi. Etab 4 ler pybs de gözükürken Etab 5 ler gözükmüyor. İlgili belgeleri tarattıktan sonra pybs ye yükledik. Ama son gelen 31 etab 5 tabletin hiç birisi henüz sistemde yok. Sizde bu durum nasıl.donmezas' Alıntı:tabletler servise göndermek için nasıl bir yol izliyoruz?pybs de aktif olmadığından görünmüyor