miraz' Alıntı:Ben yüklediğimde işe yaramıştı. Umarım işinizi görür.
"optusb" dosyasına sağ tıklayıp - Yükle demek yeterli.
mtrag' Alıntı:miraz' Alıntı:Ben yüklediğimde işe yaramıştı. Umarım işinizi görür.
yolladığınız sürücü için teşekkür ederim
sabaha ilk işim bunu denemek olacak ki daha önce de bunu denedim sanırım olmamıştı
aslıda temiz bir sistem kurayım dedim sıfırdan format atıp win 10 yükledim
yükseltme yapmadığımdan sürücülerde sıfırdan yüklenmiş oldu
elimde dokumatik sürücüsü olmadığından onu kuramadım sorunum hiç biryerdede olmaması
yardımlarınız için teşekkür ederim
W10 imajı kurduğum faz2 tahtamızda dediğiniz sorun oldu. Fiber bezle tahtayı sildim kapalı iken. sensörlerin olduğu köşelerinde tozunu aldım. sonraki gün azaldı kayma sorunu. bir haftadır hiç kayma olmuyor. Tahtaya direkt ışık çarparsada böyle sorunlar oluyormuş.jrerkan' Alıntı:mtrag' Alıntı:miraz' Alıntı:Ben yüklediğimde işe yaramıştı. Umarım işinizi görür.
sabaha ilk işim bunu denemek olacak ki daha önce de bunu denedim sanırım olmamıştı
elimde dokumatik sürücüsü olmadığından onu kuramadım sorunum hiç biryerdede olmaması
Bunu yükleyince sorun ortadan kalktı mı Hocam? Bende bir yere dokunduğunuzda dokunduğunuz noktayı alıp ekranın soruna kadar parmağınızı sürüklemişsiniz gibi dokunma algılamaya devam ediyor
nasri' Alıntı:W10 imajı kurduğum faz2 tahtamızda dediğiniz sorun oldu. Fiber bezle tahtayı sildim kapalı iken. sensörlerin olduğu köşelerinde tozunu aldım. sonraki gün azaldı kayma sorunu. bir haftadır hiç kayma olmuyor. Tahtaya direkt ışık çarparsada böyle sorunlar oluyormuş.jrerkan' Alıntı:mtrag' Alıntı:miraz' Alıntı:Ben yüklediğimde işe yaramıştı. Umarım işinizi görür.
Bunu yükleyince sorun ortadan kalktı mı Hocam? Bende bir yere dokunduğunuzda dokunduğunuz noktayı alıp ekranın soruna kadar parmağınızı sürüklemişsiniz gibi dokunma algılamaya devam ediyor
şuan W10 deniyorum stabil ise diğer 30 tahtaya da kuracağım.