ACİL - 10. sınıflara tablet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cmos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

cmos

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar iyi günler.

geçen seneden 9. sınıfta olup da okulunuza bu sene 10. sınıfa nakil gelenler arasından tableti olmayanlara tablet istemi yapılacak. tablet istemesi ayrıca yeni gelen öğretmenlere de yapılacak.

öncelikle gidenlerden aldığımız tabletleri sistemden nasıl düşeceğiz. hangi sistemden düşeceğiz. gidenlerin bıraktığı tabletleri onlara verelim ki yeni gelenlere, olanlar dışından tablet isteyelim.

yardım bekliyorum.

yarın son gün bu arada.

kbs den baktılar ambarda görünüyo. zimmette görünmüyo. nasıl yapılacak bu iş bilemedim?

Merhaba hocam,
Bizim ilimizde MEM eksik tablet bilgilerini okullardan topladı ve temin edebilirse dağıtım yapacak sanırım. Taşınır mal kayıt ve yönetim sisteminden gittiği okulun sistemine aktarmanız gerekiyor. Okullardaki memurların bilgisi var bu konuda.
Ayrıca okulunuzdan giden öğretmen ve öğrencilerin tabletlerini almamanız gerekiyor. Yazın bakanlıktan bu konuda bir genelge geldi.

bu nakil konusunda her blgede farklı uygulanan bir prosedür var. Yeni geldiğim okulda tayini çıkan öğretmenin tabletini okul idaresi geri almış. Ancak benim bildiğim tablet öğretmenden alınmayacak gittiği okula nakledilecek.. Biraz önce müdür yardımcısına da durumu anlattım. Yeni ikna oldu. Şimdi giden öğretmenlerin arkasından tabletlerini göndereceğiz. Yine aynı durum nakli olan öğrenciler için de geçerli..

nakil etme sistemden düşme tam olarak nereden nasıl yapılıyor? biz de aldık öğretmenin tabletini. gittiği okulda fatih projesi yok çünkü.

Zimmete verme ve nakil işlemleri KBS'den yapılıyor. Sistemden düşme için de mdm@eba.gov.tr ye mail atmanız gerekiyor, ben az önce 4 öğretmen tabletinin seri nolarını mail attım cevap bekliyorum.

BBNET
Geri