ABDli tarihçiden şaşırtan analiz

Kodla Büyü
Bence Suriye'de Esad gitmeyecek ama kendini İslam dünyasının halifesi gören ABD, AB ve Arap destekli çakma kahramanlar tarihin sayfasına gömülecek.

adam olayı özetlemiş çerçeveye uzaktan bakmasını biliyor. mükemmel bir yorum olmuş .

ülkemizin savaşa sürüklenişini oturmuş izliyoruz. işin ilginç tarafı forumdan pek kimsenin ilgisini çekmemiş.

tarihi zamanlar yaşıyoruz.Bu yaşananları,sorumluları tarih hiçbir zaman unutmayacaktır.
5-6 ay önce bir programda kapitalist güçlerin yaza doğru ellerindeki hammaddeler tükeneceği için ellerindeki bütün kozları kullanacağını söylemişlerdi.Aç kurtlar gibi saldırıyorlar işte.Biz de çok güzel piyonuz.Müslümanlık naraları atanlar hıristiyan,yahudi için müslümanla savaşmaya razı olmuş.
Twitterde bugün en çok paylaşılan fotoğraflardan biri:
AwEPIS8CIAESx5V.jpg

şaşılacak
hiçbi şey yok.
bunlar yıllardır yazılan, çizilen, konuşulan şeyler....

ABD’li yarbay
Körfez Savaşı sırasında Suudi Arabistan’dayım
ABD kumanda merkezi olarak kullanılan otelin bir odasında dinlediklerim dehşet verici.
Amerikalı yarbay duvardaki harita üzerinde Türkiye’nin Güneydoğusu’nu ve Kuzey Irak’ı işaret ediyor.
Avucunu o coğrafyada dolaştırırken şöyle diyor:
‘Savaş bitecek. Amerika Irak’tan çıkacak. Giderken silahlarının büyük bölümünü bırakacak.
Bunlar içinde ağır silahlar, roketler de olacak.
Yöredeki Kürtler bu silahları alacaklar ve Türkiye’ye karşı kullanacaklar.
Toprak isteyecekler.
Türkiye, ya istedikleri toprağı verecek ya da vermeyecek ve savaşacak.’
http://www.milliyet.com.tr/abd-li-yarba ... efault.htm

Ümit ÖZDAĞ: Küçük Tavuk…
bir çizgi film gösterilmeye başlanmış.
Filmin adı ” Küçük Tavuk “. Bir kümes var. Kümeste bir çok tavuk ile genç ve küçük horozlar,
bir de kümesin yaşlı ve büyük horozu bulunuyor. Kümesin etrafında da bir tilki dolaşıyor.
Yaşlı ve büyük horoz, tilki içeri girmesin diye kümesin kapısını sıkı sıkıya kapatmış, tavukları dışarı bırakmıyor.
Tabii dışarı çıkamadıkları için doğru dürüst yemlenemeyen tavuklar da zayıf ve küçük tavuklar.
Yaşlı ve büyük horoz ise dışarı bırakmadığı tavuklara ölmeyecek kadar mısır tanesi dağıtarak yaşamalarını sağlıyor.
devamı; "Amerikalılar hiçbir şeyi gizlemeye ihtiyaç duymazlar."
http://www.ilk-kursun.com/haber/101871

bugunleri yaşatanlar, bizi son 10 yıla mahkum edenler, Allah ile aldatanlar-aldatılanlar, kimi seçeceğim diyerek düşüncesizleşenler, yalnızca kendi maaş-çıkarıı olunca tukaka diyerek bencil davrananlar,diğer konuları görmezden gelen körler, gerçeği duymaktan çekinen sağırlar, yanlışa yanlış diyemeyecek kadar dilsizler kendinize gelin oyuna gelmeyin....

şu yazdıklarımı kaç defa söylediğimi, anlattığımı hatırlamıyorum. Lakin nato kafa nato mermer bizim millette... tartışma konularına bi bakınca din olgusunun içine çekilmediği bi yazı yok ve bu konu amacından genellikle sapıyor. Kimbilir belkide bunu bilerek yapıyorlar... Diyeceğim şudur bırakalım artık şu parti etiketlerini, din etiketlerini, insanlığımıza bakalım. Dürüst, ahlaklı, kendini değil milletini-devletini düşünen birey olalım.

Son olarak; bu yazdıklarıma bile sebep-sonuç ilişkisini farklı noktalara çekip sataşan, laf atan, hakaret olarak algılayıp savunma yapacak olan arkadaşlar yine olacaktır. Canları sağolsun. Lakin bırakalım artık "Aaaa !!! bak kuş geçiyor" laflarına kanmayı...
Saygılar...

upburak' Alıntı:
bugunleri yaşatanlar, bizi son 10 yıla mahkum edenler, Allah ile aldatanlar-aldatılanlar, kimi seçeceğim diyerek düşüncesizleşenler, yalnızca kendi maaş-çıkarıı olunca tukaka diyerek bencil davrananlar,diğer konuları görmezden gelen körler, gerçeği duymaktan çekinen sağırlar, yanlışa yanlış diyemeyecek kadar dilsizler kendinize gelin oyuna gelmeyin....

şu yazdıklarımı kaç defa söylediğimi, anlattığımı hatırlamıyorum. Lakin nato kafa nato mermer bizim millette... tartışma konularına bi bakınca din olgusunun içine çekilmediği bi yazı herzaman bulunuyor ve konu amacından genellikle sapıyor. Kimbilir belkide bunu bilerek yapıyorlar... Diyeceğim şudur bırakalım artık şu parti etiketlerini, din etiketlerini insanlığımıza bakalım. Dürüst, ahlaklı, kendini değil milletini-devletini düşünen birey olalım.

Son olarak; bu yazdıklarıma bile sebep-sonuç ilişkisini farklı noktalara çekip sataşan, laf atan, hakaret olarak algılayıp savunma yapacak olan arkadaşlar yine olacaktır. Canları sağolsun. Lakin bırakalım artık "Aaaa !!! bak kuş geçiyor" laflarına kanmayı...
Saygılar...
:) aynen hocam

Hocam bu video gerçekten uçağımız düşmeden önce mi yüklenmiş? Gerçekten öyleyse bizim batasıca medyamız niye göstermiyor bunu?
Adam nasıl bir yorum yapmış böyle? Olayı özetlemiş elin washington' lusu...
Bizimkiler hala toplantı yapıyorlarmış.. Bu ne rahatlık.. Çok pis oyunlar dönüyor.
Pilotlarımızı hala bulamadılar...

upburak hocam ne güzel yazmış. Ama bizim milletimiz adam olmaz. Bencil insan dolu hocam bizde, hep ben hep ben. Çok sinirlendim

Aylar önce Türkiye-Amerika görüşmesi yapıldı ve Türkiye'nin Amerika taraftarı Suriye politikası oluşturuldu ..Tıpkı daha önceki Libya politikası gibi

Burada ki etken faktör ,nasıl olsa Amerika işi bitirecek ,ben niye işin içinde olmayım ,Zira Yeni libyanın kuruluşu gibi yeni suriyenin kuruluşunda ,pek çok özel sektörüm para kazanacak ..para kazanmak demek Türkiyenin büyümesi demektir..

BENİM KORKTUĞUM ,ŞERİAT GETİRİLİRSE ,ARABİSTANDA OLDUĞU GİBİ AMERİKA SESİNİ ÇIKARMAYACAK MIDIR ?NASIL OLSA BENİM ADAMIM DİYE

Sanki bir sömürge ülkesi gibi ,Amerikada'dan medet beklerken utanıyorum .Ama bir o kadarda ,bu güvensiz ortamdan sıkılıyorum

kurtuluş savaşında denize döktüğümüz ülkelerin
elinde oyuncak olmuşuz.

satılmış iran yanlısı bu adamla İRAN, Türkiyenin ortadoğudaki yükselen gücünden çekinip kamuoyunu -bu gibi bilmiş(!) adamlarla -yanıltıyor.bir iki güzel söz eden adama (hele bir de ingilizce konuşuyorsa) vaybe ne doğru söylemiş diyebiliyoruz ne yazıkki....

geçmişte esed askerlerinin suriye halkına zulum ettikleri görüntülerinin tüm dünyaya servis eden güçlerin aslında o görüntüleri film sütüdyolarında çekildiği belirlenmiştir. diyelimki suriyeyide ele geçirdik sıra kimde iranda mı? türkiyede mi?
türkiye suriyedeki direnişçilere yardım ediyor mu? ediyorsa neden?

exgol' Alıntı:
satılmış iran yanlısı bu adamla İRAN, Türkiyenin ortadoğudaki yükselen gücünden çekinip kamuoyunu -bu gibi bilmiş(!) adamlarla -yanıltıyor.bir iki güzel söz eden adama (hele bir de ingilizce konuşuyorsa) vaybe ne doğru söylemiş diyebiliyoruz ne yazıkki....

Türkiyenin yükselen gücü :alkis:

Sakin olun beyler bu işler dolmuşa binmeye benzemez. Savaş falan çıkmaz suriye özür diler ve tazminat öder.

Gürses44' Alıntı:
exgol' Alıntı:

Türkiyenin yükselen gücü :alkis:

Satılmışı İRAN yanlısı ise,

SatılMAmışı da sanırım ABD yanlısı oluyor.

cesur yürek99' Alıntı:
geçmişte esed askerlerinin suriye halkına zulum ettikleri görüntülerinin tüm dünyaya servis eden güçlerin aslında o görüntüleri film sütüdyolarında çekildiği belirlenmiştir.
kanıt :!:

İçimizde en çok müslüman kesilip, müslümanlara batı emperyalizminin getireceği demokrasiyi reva görenlerde akıl-mantık var mı merak içindeyim.

Ya da ben göremiyorum gerçeği. ABD'nin BOP'u İslâm Dünyasını tek çatı altında birleştirmek, Osmanlı'yı geri getirmek ve İslâm'ı, dünyaya yaymak olmalı. Yoksa Gülen'in ne işi var ABD'de. :sleep:

Srebrenitsa' Alıntı:
İçimizde en çok müslüman kesilip, müslümanlara batı emperyalizminin getireceği demokrasiyi reva görenlerde akıl-mantık var mı merak içindeyim.

Ya da ben göremiyorum gerçeği. ABD'nin BOP'u İslâm Dünyasını tek çatı altında birleştirmek, Osmanlı'yı geri getirmek ve İslâm'ı, dünyaya yaymak olmalı. Yoksa Gülen'in ne işi var ABD'de. :sleep:
:+1: :alkis:

obsearchver el cezirenin bir haberiyle ilgili linkleri paylaşmana gerek yok...uluslararası haber kanallarından kanıt göstermeniz gerekiyor
Srebrenitsa' Alıntı:

senin gibilerinde iRANın yanında olmasından iranın sahte dinci olduğu sonucunu çıkarmamız gerek bu durumda...
AKP hükümet suriye yanlısı olsaydı o zaman hepinizde Amerikancı olacaktınız irancı olsaydı yine Amerika diyecektiniz...Şimdi suriyeyi eleştiriyor diye anti amerikancı oldunuz.
Esed rejiminin hangi dinden ve ne kadar islam düşmanı olduğunu biraz araştırın.

ilon' Alıntı:
obsearchver el cezirenin bir haberiyle ilgili linkleri paylaşmana gerek yok...uluslararası haber kanallarından kanıt göstermeniz gerekiyor
Srebrenitsa' Alıntı:

senin gibilerinde iRANın yanında olmasından iranın sahte dinci olduğu sonucunu çıkarmamız gerek bu durumda...
AKP hükümet suriye yanlısı olsaydı o zaman hepinizde Amerikancı olacaktınız irancı olsaydı yine Amerika diyecektiniz...Şimdi suriyeyi eleştiriyor diye anti amerikancı oldunuz.
Esed rejiminin hangi dinden ve ne kadar islam düşmanı olduğunu biraz araştırın.
esed hangi dinden miş söylede bilelim. suriyede dönen dolapları herkes biliyor sen anlmak istemiyorsun. suriyenin arkasında rusya bizim arkamızda abd nasıl olacak bu horoz dövüşünü kim kazanır sence.

BOP projesi israile ait bir projedir. osmanlıyı yıkmak için yüz yıllarını veren güçler gerimi getirecek tayyipte fatih sultan mehmet oldu ya bu masalıda bize yutturyorlar.

Öyle iletiler okuyorum ki bazı başlıklarda, tüylerim diken diken olarak, ürpererek, utanç duyarak okuyorum. Zalimin sopasını tutan zalimoğlu zalimdir. Bide bu arkadaşlar bu düşüncelere sahip olmak için ne yiyip içerler, ne okurlar bunlarıda çok merak ederim. Çünkü hiçbir din, ideoloji o bakış açısını desteklemez bunuda biliyorum. Burada aklıma gelen şey şu sadece kesinlikle ve kesinlikle oradan çok ciddi çıkarı vardır. Zalimin kucağına oturmuşsun olsun ben zevk alıyorum diyorsun resmen.

BBNET
Geri