Onu zor bulursun hocamdersimizvar' Alıntı:ortak bulamadık bir türlü gideceğimiz ülkede bir ortak lazım. bir bakıma tur organizatörü. bizi karşılayacak, yer ayarlayacak, gezdirecek
.pqrst' Alıntı:yurt dışı proje ortağı nasıl bulunabilir, önerileriniz :!:
proje ortagı olarak okulumu yazıyorsunuz hocam. yoksa kişiyimi.. olabiliyormu öylepqrst' Alıntı:meslek lisesi için iki proje yazıyorum. yurt dışı ortak bulmam gerekiyor. Almanya ya da İspanya. Yardımcı olursanız sevinirim. Yut dışı ortak bulmama yardımcı olan arkadaşları proje ortağı olarak yazacağım. 4 yıldır proje yazıyorum. Hep yurt dışı ayağında takıldım. linkedin de ve facebookta nasıl yabancı ortak bulabilirim. Yabancı ortakla proje yapan arkadaşlar var ise ortaklarını paylaşabilir mi
..klmno' Alıntı:yokmu kardeşim proje yapan. Giren kişi sayısı balon mu. bu kadar bilişimci var bir proje yapan yok. düşünün ne kadar değerli olduğunuzu
BaRBaRYaN' Alıntı:..klmno' Alıntı:yokmu kardeşim proje yapan. Giren kişi sayısı balon mu. bu kadar bilişimci var bir proje yapan yok. düşünün ne kadar değerli olduğunuzu
proje yapanı bırak ab de hizmet içi eğitim veren üyemiz bile var.
bu tür projelerde iş zaten yabancı ortak da bitiyor. o yüzden kimse ortaklarını paylaşmaz.
kaldıki her başvuru yeni bir rakip demek
Hocam merhaba gençlik faaliyetlerine nasıl başvuru yaptınız? Bildiğim kadarıyla yetişkin alanında çalışmamız gerekiyor yani meb in okulları bu projelere başvurabiliyor mu?060606' Alıntı:Gün itibariyle 3 farkli genclik basvurularimizi yaptik.hadi hayirlisi
060606' Alıntı:Gün itibariyle 3 farkli genclik basvurularimizi yaptik.hadi hayirlisi