aşkı memnu dizisindeki nihalin arabasının modeli nedir

Kodla Büyü

gokceogretmen

Seçkin Üye
Seçkin Üye
aşkı memnu dizisindeki nihalin arabasının modeli nedir

Ekli dosyalar

• araba.jpg
    araba.jpg
    63.5 KB · Görüntüleme: 6,572
çok güldüm yaaa. ilk izlediimde deli gibi internetten aradım bu arabayı. ama bulamadım. sonra günlerce arayışlarım devam etti. veeeeeeeeee buldum :) lancia ypsilon :)

bunlar cooper a memur alternatifi olabilir hocam.

Ekli dosyalar

• fiat-500-2big.jpg
    fiat-500-2big.jpg
    50.3 KB · Görüntüleme: 6,541
  • sirion1024_01.jpg
    sirion1024_01.jpg
    423.6 KB · Görüntüleme: 6,508
Bunlarda alternatif olabilir.

Ekli dosyalar

• Nissan_Micra.jpg
    Nissan_Micra.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 6,385
  • yaris.jpg
    yaris.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 6,380
Bence cooperdanda güzel new beetle alın derim 2.el :+1:

Ekli dosyalar

• NewBeetle.jpg
    NewBeetle.jpg
    175.2 KB · Görüntüleme: 6,391
arabalar çook güzellll.....En çok istediğim bu arabalardan birisini alabilmek .. :) İnşallah alırız :D

gokceogretmen' Alıntı:
iyi değil diyorlar bana mini cooper benzayen araba lazım onu alamıyorum bari benzeyenini alayım

benzerini almak istiyorsanız buyrun hocam Alfa Romeo Mito :) birinci el kullanıcıdan tavsiye edilir..

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    116.4 KB · Görüntüleme: 6,352
  • 2.jpg
    2.jpg
    173.4 KB · Görüntüleme: 6,363
  • 3.jpg
    3.jpg
    205.8 KB · Görüntüleme: 6,350
  • 4.jpg
    4.jpg
    103.2 KB · Görüntüleme: 6,340
işte mini cooper'a benzeyen araba....

Ekli dosyalar

• skoda-fabia-2-original-photo-text_1[1].jpg
    skoda-fabia-2-original-photo-text_1[1].jpg
    67.4 KB · Görüntüleme: 3,262
YAAA ARKADASLAR ARABA NEYSE DE ASK I MEMNU DA BİHTER ANNESİ VE NİHALİN GİYDİĞİ KIYAFETLERDEN BEN DE İSTİYORUM ARABALAR SİZİN OLSUNN :p :):):

neşem' Alıntı:
YAAA ARKADASLAR ARABA NEYSE DE ASK I MEMNU DA BİHTER ANNESİ VE NİHALİN GİYDİĞİ KIYAFETLERDEN BEN DE İSTİYORUM ARABALAR SİZİN OLSUNN :p :):):

Hocam bende o kıyafetleri beğenen biri var mı diyordum...Siz beğeniyor muşsunuz demek.:)

bu skoda benziyorda az yakıyor mu bende clio hb var 2006 model idare eder,yaza kadar kesin değiştircem inş

çok dandik duruyor bu araba az yakıyormu peki ,ben ciddi ciddi araba alacağım,peugeotları seviyorum ama 2. elleri satılmıyor

mefete' Alıntı:
neşem' Alıntı:

Hocam bende o kıyafetleri beğenen biri var mı diyordum...Siz beğeniyor muşsunuz demek.:)
ayy hocam bayılıyorum desem çok sık hepsi ... :roll:

toyota yarisi tavsiye ederim kullanan biri olarak çok az yakıyor tabi 1000 motoru:)
bu tip arabalara baktığınıza göre arabayı yola sığdıramayanlardansınız galiba? :D

BBNET
Geri